به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ سرهنگ پاسدار علیرضا شاه حسینی فرمانده سپاه رامیان در مراسم بدرقه کاروان راهیان نور غرب این شهرستان گفت: اردوی راهیان نور یک فرصت بزرگ برای آشنایی با معارف و ارزشهای دفاع مقدس و فداکاریهای شهدای ما در دوران جنگ است.
وی افزود: اگر ما میخواهیم در مسیر شهدا قدم برداریم، باید برای خودمان چیزی کسب کنیم. هر کس از این سفرها رهاورد و توشهای برای خودش دارد لازمه این کار، برخورداری از شناخت و معرفت است.
فرمانده سپاه رامیان افزود: انشالله در این مرحله از اعزام راهیان نور، تعداد ۱۰۰ نفر از بسیجیان برادر و خواهر به مناطق عملیاتی غرب کشور اعزام میشوند و در مسیر بازگشت، برای تجدید میثاق با آرمانهای بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) همراه با اقشار مختلف در مراسم گرامیداشت ارتحال حضرت امام شرکت خواهند کرد.
انتهای پیام/