۲۷ / خرداد / ۱۴۰۴ - 17 June 2025
12:25
کد خبر : 9694567
۲۲:۵۹

۱۴۰۴/۰۳/۲۶

اجرای پویش من معلم منتقم هستم در شهرستان ایذه

حشمت محمدی مسئول کانون بسیج فرهنگیان ناحیه مقاومت بسیج ایذه گفت مدیریت محترم و جمعی از معلمان شهرستان در پویش من یک معلم منتقم هستم شرکت و حمایت خویش را از نیرو‌های مسلح ابراز نمودند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شهرستان ایذه: حشمت محمدی مسئول کانون بسیج فرهنگیان ناحیه مقاومت بسیج ایذه درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج شهرستان ایذه اظهارداشت: معلمان شهرستان ایذه با رغبت و غیرت مثال زدنی در پویش من منتقم هستم شرکت و عشق و محبت خویش را نسبت به میهن عزیزمان ایران و حمایت همه جانبه‌ خود را از نیروهای جان بر کف مسلح جمهوری اسلامی ایران ابراز داشتند.

وی افزود: نیرو‌های جان برکف مسلح جمهوری اسلامی ایران علیرغم جنایت سحرگاه روز اول تجاوز رژیم خبیث و غده سرطانی صهیونیستی در به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان ارشد نیروهای مسلح، با رشادت و ایثار پاسخ کوبنده ای به جنایات رژیم صهیونیستی دادند و مرحمی شدند بر داغ فقدان آن شهدای والامقام.

وی ادامه داد: طی اقدامی جهادی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان و جمعی از معلمان شهرستان با شرکت در پویش من یک منتقم هستم، ضمن ابراز انزجار از رژیم صهیونیستی حمایت خود را از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تا نابودی این غده سرطانی اعلام نمودند.

 محمدی گفت: معلمان عزیز ما با تربیت صحیح نوجوانان و جوانان آینده ساز این کشور عزیز انتقام خود را از دشمنان زبون خواهند گرفت و انتظار داریم سپاه قهرمان و ارتش دلاور انتقام خون دانشمندان، سرداران و زنان و کودکان مظلوم کشورمان را از آن ددمنشان خونخوار بگیرند.

سارا قنبری
خبرنگار: سارا قنبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید