قزوین_ به گزارش بسیج، سردار رستمعلی رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب الامرعجل الله تعالی فرجه الشریف استان قزوین در حاشیه مراسم تشییع شهدای استان قزوین که صبح امروز از امامزاده اسماعیل(ع) شهر قزوین به سمت امامزاده حسین(ع) و مزار شهدای قزوین برگزار شد، در گفتگو با بسیج بیان کرد: آن روزی که صدام عفلقی با حمایت آمریکا، تا بن دندان مسلح و به ایران حمله کرد نیروهای مسلح شامل ارتش، سپاه، بسیج و وزارت دفاع در یک اتحاد مثال زدنی ذیل فرماندهی ولی خدا دشمن و حامیانش را پشیمان کردند و بیش از ۴۶ سال ملت سرافراز ایران در برابر دنیای استکبار ایستادند.
وی تصریح کرد: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا حماقت کرد و به خاک میهن اسلامی ما تعرض نمود و مردم بی دفاع، فرماندهان و دانشمندان ما را ترور کرد پس باید پاسخ کوبنده دریافت کند و شرارت این طفل نامشروع غرب نباید بی پاسخ بماند و به تعبیر فرمانده معظم کل قوا دستان پرتوان نیروهای مسلح ایران آنها را رها نخواهد کرد و در آتشی که بپا کردند خواهند سوخت.
پرچم غیرت و شرف جهان اسلام در قبال فلسطین با دستان پرتوان ملت ایران و مردم برافراشته شده است
فرمانده سپاه صاحب الامرعجل الله تعالی فرجه الشریف استان قزوین عنوان کرد: نشانه این اتفاق عملیاتهای ترکیبی و پیچیده سایبری مستمر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در تنبیه متجاوز می باشد که تمام جغرافیای سرزمینهای اشغالی زیر ضربه موشکها قرار گرفته است. سرزمین فلسطین متعلق به مردم فلسطین و جهان اسلام است. پرچم به اهتزاز درآمده غیرت و شرف جهان اسلام در قبال فلسطین با دستان پرتوان ملت ایران و مردم برافراشته شده است.
سردار رفیعی آتانی افزود: رهبر انقلاب در پیام خود به ملتش افتخار کرد. اتحاد، همدلی، نجابت ملت ایران برای رهبر انقلاب مایه فخر و آرامش است و عزت و غیرت ایرانی را در حرکت خانم سحر امامی مجری شبکه خبر که با غیرت مثال زدنی به دنیا الگوی شجاعت زن ایرانی را مخابره کرد و با انگشتان زینبی اش به دنیا نشان داد مردم با آرامش به دنبال زندگی باشند.
وی در پایان گفت: نیروهای مسلح آرامش را از چشمان متجاوز خواهند گرفت. رابطه بین امت و امامت یعنی اقتدار، قدرت و صلابت برای دفاع از کشور است. هرکس بخواهد ایران را تهدید کند با ضربات هولناک و هوشمند فرزندان شما در نیروهای مسلح مواجهه خواهند شد و همه مردم در کنار رهبری و نیروهای مسلح علیه متجاوز در یک صف واحد هستیم.
انتهای پیام/۱۰۰۲/