۰۵ / تير / ۱۴۰۴ - 26 June 2025
20:45
کد خبر : 9695643
۱۰:۵۵

۱۴۰۴/۰۴/۰۵

محو رژیم صهیونیستی دنیا را برای زنان و کودکان امن می‌کند

رقیه موسویان گفت: محو رژیم منحوس صهیونیستی دنیا را به جای بهتر و امن برای زنان و کودکان تبدیل می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان‌غربی، رقیه موسویان، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه شهدای استان، روز گذشته،۴ تیر در گردهمایی سراسری جامعه بزرگ ورزش بانوان آذربایجان غربی که در محکومیت حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی به کودکان، ورزشکاران و مادران بی گناه ایران در سالن اجتماعات شهید قاسم‌پور اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار شد، گفت: رژیم سفاک صهیونیستی طی چند روز گذشته در اقدامی سبوعانه با تجاوز به مرز‌های ایران اسلامی ‏دستش را به خون زنان وکودکان ایرانی آلوده کرد و نشان داد برای این رژیم خط قرمزی وجود ندارد.

وی ادامه داد: کودکان و زنان در هر ‏جای زمین در معرض خطر حملات این رژیم قرار دارند وهر خانه‌ای می‌تواند هدف موشک‌های این رژیم باشد این حمله ‏وحشیانه نه تنها نقض آشکار حقوق بشر و قوانین بین‌المللی است بلکه گواهی دیگر بر ذات خبیث و تروریستی این رژیم غاصب ‏هست.

این مسئول خاطرنشان کرد: آنچه دنیا را برای زنان وکودکان امن می‌کند، محو رژیم صهیونیستی از روی نقشه زمین است.

وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی سردارانی را در کشور ما به شهادت رساند که حافظان امنیت زنان و کودکان ایران بودند، مجاهدت این عزیزان ضامن ‏زندگی آرام، رشد و بالندگی فرزندان ایران عزیز بود؛ صهیونیست دانشمندانی را به شهادت رساند که برای پیشرفت ایران و رفاه ملت ایران تلاش می‌کردند.

وی فقدان این عزیزان را برای ملت ایران و سایر ملل آزادی‌خواه جهان غم بسیار بزرگ و اندوهبار دانست و گفت: بدون‌تردید مادران غیور ایرانی فرزندانی را تربیت خواهند کرد که از این شهدا الگو گرفته و پا جای پای آنها ‏گذاشته و طومار اسرائیل رادر هم بپیچند.

این مسئول ضمن اینکه شهادت زنان، کودکان، هنرمندان، ورزشکاران، سرداران و دانشمندان ایران اسلامی را به محضرحضرت بقیه الله الاعظم ‏و مقام عظمای ولایت، همسران، مادران و دختران این شهدا تسلیت گفت، خاطرنشان کرد: با تمام توان آماده مبارزه با ‏دشمن هستیم در تمامی صحنه‌ها حضور خواهیم داشت وافتخار می‌کنیم جان خود و فرزندان‌مان را فدای راه حق کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید