۰۶ / تير / ۱۴۰۴ - 27 June 2025
02:34
کد خبر : 9695690
۱۶:۵۱

۱۴۰۴/۰۴/۰۵
حیدری جوان خبر داد

برگزاری اقامه عزاداری دهه اول محرم در امام‌زاده عبدالله(ع) همدان

همدان-مسئول فرهنگی آستان مقدس امامزاده عبدالله(ع) همدان گفت: از ابتدای محرم در امام زاده عبدالله (ع) همدان مراسم عزاداری سیدالشهداء(ع) به همت دو هیئت ثارالله و تابعین آل محمد(ص) به مدت ۱۲ شب برگزار خواهد شد.
برگزاری اقامه عزاداری دهه اول محرم در امام‌زاده عبدالله(ع) همدان

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، محدثه حیدری جوان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در دهه نخست محرم امسال در امام‌زاده عبدالله(ع) همدان مراسم عزاداری سیدالشهداء (ع) برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: این مراسم هم‌زمان با نماز مغرب و عشا آغاز می‌شود و تا ۱۲ شب پذیرای مهمانان اباعبدالله‌الحسین(ع) به صورت خانوادگی هستیم که هیأت ثارالله همدان و هیأت تابعین آل محمد(ص) عهده‌دار اجرای این مراسم هستند.

مسئول فرهنگی آستان مقدس امامزاده عبدالله(ع) همدان عنوان کرد: در روز تاسوعا و عاشورای حسینی نیر برنامه عزاداری هم‌زمان با اقامه نماز ظهر و عصر برگزار خواهد شد و روز سوم عاشورای حسینی شاهد اجتماع «لبیک یا حسین(ع)» در صحن امام‌زاده خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: امروز امام‌زاده عبدالله (ع) همدان به قطب فرهنگی شهر همدان تبدیل شده است به گونه‌ای که با مجموعه‌های مردمی در کنار دیگر برنامه‌های متعدد را تشکیل می‌دهند و تشکیل جبهه مستحکم هدف مشترک همه است.

حیدری جوان افزود: مجموعه نرجسانه نیز به مدت ۸ روز از ساعت ۱۶ تا ۱۸ روضه مختص دختران نوجوان و جوان در حسینیه ثارالله امام‌زاده عبدالله(ع) همدان برگزار می‌شود و برای نخستین شاهد برگزاری روضه‌ای فراخور نسل جوان خواهیم بود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید