۰۶ / تير / ۱۴۰۴ - 27 June 2025
04:19
کد خبر : 9695703
۱۸:۳۶

۱۴۰۴/۰۴/۰۵
نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری:

آتش‌بس یک فرصت است که باید آن را غنیمت شماریم

آیت‌الله شیخ‌بهایی آتش‌بس را یک فرصت دانست و گفت: اگر از این فرصت استفاده کنیم تبدیل به تهدید علیه دشمن می‌شود و اگر کوتاهی کنیم تبدیل به تهدید علیه ما خواهد شد لذا باید فرصت را غنیمت دانست و تهدید را تبدیل به فرصت کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، آیت‌الله احمد شیخ‌بهایی، نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری امروز در مراسم بزرگداشت شهدای سپاه کرمان حماسه سازان دفاع مقدس در مقابل رژیم غاصب صهیونیستی که در حسینیه ثارالله کرمان برگزار شد، گفت: باید به ملت ایران تبریک گفت که در این امتحان پاس بیعتی که با رهبری بستند، ایستادند.

وی با اشاره به اتحاد همه سلایق هنگام حمله دشمن افزود: ایران تنها به عنوان سرزمین مطرح نیست گرچه همه ملت‌ها یک سرزمین دارند و البته اسرائیل سرزمین ندارد؛ اگر تفکر الهی باشد وطن اسلامی است و ارزش دارد برای آن خون داده شود.

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: سرزمینی که شهدا در آن دفن می‌شوند مقدس می‌شود و این سرزمین به واسطه خون شهدا ارزش پیدا کرده و حامل یک تمدن بزرگ است؛ تمدنی که اسلام را در آغوش گرفته و مدافع اسلام و اهل بیت و مملکت امام زمان شده و امام زمان خود حافظ و نگهبان آن است.

آیت‌الله شیخ‌بهایی با بیان اینکه دشمنان کوردل ما که گوش و چشم ندارند حقیقت را ببیند و از حیوان پست‌تر هستند به خیال خود می‌خواستند با حمله نظامی کشور را تسخیر کنند، اما چنین ملتی بودند؛ افزود: دشمن در صورتی می‌تواند مسلط شود که یک نفر از این ملت باقی نمانده باشد وگرنه تا آخرین نفر و تا آخرین قطره خون این ملت مقاومت برقرار است.

وی با بیان اینکه این ۱۲ روز نشان داد مردم چطور به هم کمک کردند؛ به جلوه‌هایی از این همدلی توسط اقشار مختلف به ویژه خانواده معظم شهدا اشاره کرد و گفت: ما در این مجلس یادبود شهدا به شهدا تبریک و به آنان می‌گوییم؛ خوش به حال شما! ما فکر می‌کردیم درِ شهادت را بسته‌اند، اما در این وانفسای جهان مادی در به روی شما باز شد.

آیت‌الله شیخ‌بهایی ادامه داد: به ملت بزرگ ایران نیز تبریک می‌گوییم که پرورشگاه این گل‌های جهان هستی است؛ ملتی که حاج قاسم و شهدای هسته‌ای و نظامی و امنیتی تربیت می‌کند؛ این انقلاب برای ما این گل‌ها را تربیت کرده و این افراد زمینه را برای ظهور امام زمان فراهم می‌کنند و ان شاءالله این شهدا با ظهور حضرت برخواهند گشت.

وی افزود: همه این موارد و نیرو‌هایی مانند حزب الله و انصارالله و حماس و همه نیرو‌هایی که به دفاع از مظلومان به میدان آمدند، ثمرات انقلاب امام راحل هستند.

آیت‌الله شیخ‌بهایی در بخش پایانی سخنانش حمایت از نیرو‌های مسلح را وظیفه همگانی دانست و خاطرنشان کرد: وظیفه دیگر ما عمل به وظیفه در هر جایگاهی که هستیم و نیز هوشیاری در مقابل نفوذی‌ها است.

وی افزود: آتش‌بس یک فرصت است که اگر استفاده کنیم تبدیل به تهدید علیه دشمن می‌شود و اگر کوتاهی کنیم تبدیل به تهدید علیه ما خواهد شد لذا باید فرصت را غنیمت دانست و تهدید را تبدیل به فرصت کرد.

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه از دشمن نمی‌ترسیم و مردم را هم نترسانیم گفت: اخبار ناامیدکننده نباید در جامعه منتشر کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید