۰۶ / تير / ۱۴۰۴ - 27 June 2025
22:30
کد خبر : 9695741
۰۸:۴۷

۱۴۰۴/۰۴/۰۶

شیرخوارگان حسینی، هم‌نوا با عاشقان اهل بیت(ع)

همزمان با نخستین جمعه ماه محرم هزاران كودك شیرخوار در حرم مطهررضوی با شش ماهه کربلا همنوایی کردند تا نوای مظلومیت کربلا را در گوش زمانه تکرار کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهد، امروز و همزمان با نخستین جمعه ماه محرم‌الحرام در روز جهانی حضرت علی‌اصغر(ع)، طفل شش ماه اباعبدالله الحسین(ع)، گردهمایی شیرخوارگان حسینی در جوار ملکوتی امام رضا(ع) با حضور خیل بی شماری از مادران حسینی به همراه فرزندان شیرخوارشان که برای تسلی‌دادن به دل داغدار رباب آمده اند، برگزار شد. 

كودكان در این مراسم با لباس های متحد الشكل به رنگ سبز و سفید و سربندهایی مزین به یا حسین (ع) و یا اباالفضل (ع) با شش ماهه کربلا همنوایی کردند.

امروز حرم مطهر حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) حال و هوایی دیگر دارد، هوایی از غم فراق مادران و كودكان كربلایی، از جنس اشك مادرانی كه این بار خود فرزندانشان را برای نذر در مسیر امام آورده اند، فضایی كه بصیرت و عاشقی در آن موج می زد.

مادران در حالیکه اشک بر چشمانشان جاری است با بالای دست گرفتن فرزندان خود می دانند كه شیرخوارگان عاشورایی هرگز نمی توانند درد مادری را در میان دشت كربلا، كه فرزند خود را برای نوشیدن جرعه آب راهی دستان پدر كرد، تسكین دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید