۰۸ / تير / ۱۴۰۴ - 29 June 2025
22:51
کد خبر : 9696007
۰۸:۱۶

۱۴۰۴/۰۴/۰۸

رسیدگی به هزار و ۳۶۳ پرونده شکایت کارگری و کارفرمایی در کردستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون، هزار و ۳۶۳ پرونده شکایات کارگری و کارفرمایی در استان بررسی شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، برهان صلواتی روز شنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: از این تعداد پرونده بررسی شده، هزار پرونده منجر به صدور رای شد.

وی افزود: بیشتر این پرونده‌ها به ترتیب مربوط به عدم پرداخت بیمه، حقوق معوقه، سنوات، عیدی و پاداش و عنوان شغلی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان ادامه داد: از کل دادخواست‌های ارائه شده، ۲۲۵ پرونده به صورت سازش انجام و کمتر از پنج درصد این پرونده‌ها به دیوان عدالت اداری ارجاع داده شده است.

صلواتی یادآور شد: در مجموع ورودی پرونده‌های بررسی شده نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۱۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی با اشاره به فعالیت‌ها و تلاش‌های انجام شده در حوزه روابط کار در راستای بهبود محیط کسب و کار و خدمت رسانی به جامعه کار و تولید، بیان کرد: در سال جاری ۲ هزار ۸۰۰ نفر از خدمات بیمه بیکاری استفاده می‌کنند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۱ نفر کمتر است.

انتهای خبر/

گل آرا ظاهری
خبرنگار: گل آرا ظاهری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید