۰۹ / تير / ۱۴۰۴ - 30 June 2025
23:28
کد خبر : 9696245
۱۲:۲۲

۱۴۰۴/۰۴/۰۹
دستیار و مشاور رهبر معظم انقلاب؛

سردار رشید از جمله چهره‌های نظامی کم نظیر ایران اسلامی است

مخبر دزفولی گفت: سردار رشید از جمله چهره‌های نظامی کم نظیر ایران اسلامی است و برخورداری از ویژگی‌های ممتاز، وی را به فرمانده‌ای بزرگ و مقتدر تبدیل کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، محمد مخبردزفولی روز دوشنبه در حاشیه برگزاری آیین تشییع سردار سپهبد پاسدار غلامعلی رشید در دزفول با تجلیل از نقش برجسته فرماندهی این سردار بزرگ اسلام بیان کرد: سردار رشید از جمله شخصیت‌های نظامی برجسته‌ای بود که به دلیل ویژگی‌های ممتاز به فرمانده‌ای بزرگ و مقتدر تبدیل شد.

وی با بیان اینکه سردار رشید از جمله چهره‌های نظامی کم نظیر ایران اسلامی است، افزود: حضور گسترده مردم ولایتمدار و شهید پرور دزفول قهرمان در تشییع این فرمانده شجاع تجدید بیعت با شهدا برای ادامه این مسیر پر افتخار است.

مخبردزفولی بیان کرد: تجاوز جنایتکارانه رژیم صهیونیستی و ترور بزدلانه فرماندهان و دانشمندان ایران اسلامی بار دیگر خطر این غده سرطانی را به دنیا اعلام کرد.

دستیار و مشاور رهبر معظم انقلاب ادامه داد: جمهوری اسلامی با اتکا به اراده مستحکم و خلل ناپذیر ملت ایران و فرماندهی رهبر معظم انقلاب و شجاعت بی‌مانند سرداران و سربازان هرگونه تجاوزی را کوبنده و قاطع پاسخ خواهد داد.

پیکر پاک سردار سپهبد شهید «غلامعلی رشید» فرمانده مقتدر ایران اسلامی، فرزند برومند دزفول پایتخت مقاومت و پایداری با حضور دهها هزار نفر از مردم قدرشناس شهرهای شمال خوزستان در آستان متبرک حضرت سبزقبا(ع) به خاک سپرده شد.

سردار سرلشکر غلامعلی رشید در سال ۱۳۳۲ در شهرستان دزفول چشم به جهان گشود. این سردار سرافراز اسلام در طول خدمت نظامی خود مسئولیت‌های برجسته‌ای را برعهده داشت که از آن جمله می‌توان به معاونت عملیات ستاد مشترک سپاه از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۸ و معاونت اطلاعات و عملیات ستاد کل نیروهای مسلح از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۸ اشاره کرد. وی در سال ۱۳۷۸ با دریافت درجه سرلشکری به‌عنوان جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد و به مدت ۱۷ سال در این سمت خدمت کرد.

سردار رشید در سال ۱۳۹۵ با حکم رهبر معظم انقلاب به فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء منصوب شد و تا لحظه شهادت در همین مسئولیت باقی ماند. وی همزمان، مسئولیت معاونت امور دفاعی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی را نیز برعهده داشت.

سحرگاهِ ۲۳ خرداد ۱۴۰۴، سردار رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به خاک میهن به فیض عظیم شهادت نائل آمد.

در حملات متجاوزانه رژیم جنایتکار صهیونیست به کشورمان ۹ شهید پرافتخار دزفول از جمله سردار سپهبد پاسدار شهید غلامعلی رشید، حجت‌الاسلام شهید دکتر امین عباس رشید، سرهنگ دوم پاسدار شهید مهدی حسینوند، سردار سرلشکر پاسدار شهید محمدرضا نصیرباغبان، سرهنگ دوم پاسدار شهید علی حیدری، سرباز شهید مهدی صفدری، سروان پاسدار مصطفی خزاعی، محمد روشندل و سروان اسماعیل سوباط به شهادت رسیدند.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید