ماموستا عبدالسلام محمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، اظهار داشت: به گفته بسیاری از علما و روحانیون اهلسنت و تشیع حادثه سال ۶۱ هجری قمری در دشت کربلا، یکی از تلخترین حوادث در تاریخ بشریت بوده و از آن بهعنوان یک نقطه سیاه و نحس نامبرده و ثبت شده است.
عالم برجسته اهلسنت کردستان بیان کرد: اتفاق و حادثهای بس ناگوار که برای امام حسین (ع) و اهلبیت و یارانش رخ داد، تا روز قیامت و پایان دنیا بهعنوان یک لکهٔ ننگی در تاریخ اسلام باقی خواهد ماند.
وی در ادامه گفت: فضیلت آل و اهلبیت پیامبر (ص) بر اساس صحیح قرآن و تأکید خداوند و پیامبرش بر روی آن بر هیچکسی پوشیده نیست و همه بر آن واقف هستند که اهلبیت پیامبر (ص) زیر چتر حمایت الهی قرار دارند.
ماموستا محمدی اذعان کرد: پیامبر اکرم (ص) در تأکید بر حب اهلبیتش خطاب به مسلمانان چنین میفرماید که من چیزی را در این دنیا نمیخواهم مگر حرمت اهلبیت رسولتان را نگاهداشتن و بدانید که خشنودی و رضای من در حب و دوستداشتن اهلبیتم است.
وی در ادامه افزود: امام حسن و امام حسین (ع) سید و سالار جوانان اهل بهشت هستند، لذا امام حسین (ع) که به دعوت کوفیان قصد عزیمت به عراق را داشتند، برای ادای یک هدف تصمیم به این سفر کردند، ایشان فرمودند که من برای ادای حق و برپاداشتن دین جدم رسولالله (ص) و امربهمعروف و نهیازمنکر به این سفر مهم خواهم رفت.
عالم برجسته اهلسنت کردستان تأکید کرد: اهلبیت پیامبر (ص) جزئی از شجرهٔ عرفان است، امام حسین (ع) در کنار اینکه یک حماسهساز بود، عارف و مردمی نیز بودند، بدین معنا که همیشه دعاگو و به فکر مردم بودند و آنان را به اخلاق نیکو و کردار پسندیده ارشاد و راهنمایی میکردند.
وی یادآور شد: عرفان و حب امام حسین (ع) به حدی بالا بود که بعضی از سپاهیان دشمن نیز جذب امام شدند و به صف یاران اباعبدالله الحسین (ع) پیوستند و در راه زنده نگهداشتن نهضت عاشورا و واقعهٔ کربلا جانشان را از دست دادند.
ماموستا محمدی تشریح کرد: بسیاری از انقلابهای بزرگ و عظیم دنیا در طی دورانهای گذشته، برگرفته از نهضت بزرگ عاشورا بوده است، امام حسین (ع) در این راه شهید شد و جانش را فدای دین جدش کرد، خانوادهاش به دست دشمن یا شهید شد یا اسیر گشت، اما واقعهٔ کربلا به یک مکتب و الگویی فراگیر و جهانی تبدیل گردید که این نهضت تا روز قیامت همچنان ادامه خواهد داشت.
وی اضافه نمود: نمونهای مثالزدنی و مشابه با واقعهٔ کربلا را میتوان امروز در فلسطین و غزه مشاهده نمود، امام حسین (ع) خطاب به مردم کوفه میفرماید که آیا کسی هست که مرا یاری دهد، در آن زمان کمتر کسی جرئت مقابله با سپاه یزید را داشت، امروز نیز غزه هر روز و هر زمان با فریاد به برادران دینیاش میگوید آیا کسی نیست غزه را یاری دهد، اما جوابی همچون کوفیان دریافت نمیکند.
وی تصریح کرد: مکتب و نهضت امام حسین (ع) همچنان ادامه دارد و ما امروزه بسیاری از رخدادهای جهان را نظاره میکنیم و اکثر آنان نهضت عاشورا را سرلوحه و الگو قرار دادهاند، حرکت امام حسین (ع) را باید به باران رحمت تشبیه کنیم که اگر باران نمیبارید، هرگز اسلام آنقدر بزرگ و تنومند نمیشد.
عالم برجسته اهلسنت کردستان ابراز کرد: نهضت ایران اسلامی نیز برگرفته و تاسی از نهضت عظیم عاشوراست، در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی که با کمک آمریکا و غرب با بهترین و پیشرفتهترین امکانات نظامی به میهن اسلامی یورش برد، اما نتوانست کشور را ناامن کند، زیرا فکر نمیکرد که مردم آنقدر پای نظام و رهبر معظم انقلاب اسلامی بایستند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: وحدت و یکپارچگی ملت ایران، باعث شد تا تمامی شرارتها و برنامههایی که دشمن برای نابودی کشور عزیزمان تدارک دیده بود را به هم بریزد، مردم دیانت، ولایت، امنیت و ثبات در کشور را با هیچچیز دیگری عوض نخواهند کرد، همان چیزی که شهروندان رژیم صهیونیستی در این جنگ تحمیلی، آن را با تمام وجود لمس و تجربه کردند.
انتهای خبر/