به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، در میان انبوه خاطرههای سرزمین ایران، نامهایی هستند که جاودانه میشوند؛ نامهایی که با هر گوشه از این خاک، پیوند ابدی یافتهاند. یکی از این نامها، شهید کمالالدین کیانی است؛ نوجوانی برآمده از تبار غیرت و سلحشوری، که نه تنها برگ زرینی بر دفتر تاریخ نهاوند بلکه آینهای روشن از حماسه و وفاداری به میهن در جان نسل جوان ایران شد.
کمالالدین کیانی، در چهاردهم مرداد ۱۳۴۹ در دامان باصفای شهر گیان چشم به جهان گشود. کودکی و نوجوانی او، آمیخته با تربیت ایرانی-اسلامی، علمآموزی و تهذیب نفس بود؛ و هنوز سال هفتم تحصیل خود را پشت سر میگذاشت که ندای دفاع از ناموس و سرزمین، قامت جوانش را به صف مردان جبهه رساند. با اخلاص و عزمی استوار، به کسوت بسیجی درآمد و فارغ از سن و سال، به قافله عاشوراییان پیوست تا سهمی در حماسهآفرینی مردمان این سرزمین داشته باشد.
شهید کیانی، با آنکه نوجوانی آرام و متین بود، در خطوط مقدم جبهه جزو پیشگامان ایثار و شجاعت شمرده میشد. صفای باطن و شور ایمانش چنان بود که حتی در میان همرزمان خوشنام و سرداران کارآزموده، به صف اول ایمان و فداکاری ملحق شد.
سرانجام، فرازی از آزمون بزرگ روزگار در بیستویکم دیماه ۱۳۶۵ و در بحبوحه عملیات کربلای ۵، برای همیشه سرنوشت این جوان سرافراز را به افق سرخ شهیدان پیوند زد. او در خرمشهر، جایی که شرق و غرب و آسمان و زمین بر حماسه انسانیت شهادت میدادند، در شانزده سالگی آسمانی شد و پیکر مطهرش در گلزار شهدای گیان آرام گرفت؛ جایی که همچنان مأمن زائران دلسوخته و عاشقان راه شهداست.
نگاهی به وصیتنامه این شهید، حقیقت ایمان و معرفت نسل عاشورایی انقلاب را نمایان میسازد؛ آنجا که از والدین خود میخواهد بر فقدانش نگریند و استواری و صبر را شیوه همیشگی خویش سازند. کمالالدین کیانی، راه حسین (ع) را جستوجو کرد، پای در جاده دفاع از شرافت وطن نهاد و حجتی روشن برای آیندگان شد که جوان، اگر با ایمان و اندیشه برانگیخته شود، مرزهای غیرت و مردانگی را درمینوردد.
امروز، نام و یاد شهید کمالالدین کیانی نه فقط در هیاهوی تاریخ، که در نبض تپنده دیار گیان و قلوب پاک مردمان این سرزمین زنده است؛ چراغی که خاموشی برای آن متصور نیست و ستارهای که به پهنه آسمان ایثار، روشنی بیپایان بخشیده است.
انتهای پیام/