به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان،سندگل مدرس این کارگاه اظهار داشت: این کارگاه با هدف ارتقاء مهارتهای مقابله با فشارهای روانی و افزایش تابآوری برگزار شد.
وی افزود: همه افراد باید با راههای کنترل خشم، حفظ سلامت روان در مواجهه با سختیها، افزایش انعطافپذیری روانی و کاهش آسیبهای ناشی از بحرانها آشنا شوند.
سندگل با اشاره به مفهوم تابآوری و بیان مراحل و راههای تقویت آن تصریح کرد: بهبود افکار، تغییر نگرش نسبت به بحران، باور به تواناییهای فردی و تمرکز بر اهداف شخصی همچنین مدیریت صحیح استرس، استفاده از تکنیکهای جسمانی مانند تنفس عمیق، خواب کافی و ریلکسیشن بهعنوان راهکارهای مؤثر در کنترل فشارهای روانی هستند.
سندگل به ضرورت مدیریت زمان، اولویتبندی وظایف، یادگیری مهارتهای جدید و پرداختن به فعالیتهای لذتبخش جهت افزایش کیفیت زندگی و ارتقاء سلامت روان پرداخت.
وی افزود: مشکلات روانی گاه از مهمترین عوامل اثرگذار بر تصمیمات سرنوشتساز زندگی مانند انتخاب شغل یا گرایش به مصرف مواد مخدر هستند بنابراین توجه به سلامت روانی باید بهعنوان یک اولویت جدی مورد توجه قرار گیرد.
وی بر نقش تغذیه سالم در حفظ سلامت و تعادل روانی تأکید کرد و افزود: تغذیه نامناسب میتواند یکی از عوامل تشدیدکننده مشکلات روانی باشد، مصرف مداوم غذاهای فرآوریشده، پرچرب، شیرین، محرک یا گوشتهای ناسالم و فاقد نظارت بهداشتی، نهتنها بروز بیماریهای جسمی را افزایش میدهد، بلکه با تأثیر بر عملکرد مغز و هورمونهای عصبی، زمینهساز تشدید اضطراب، افسردگی و اختلالات خلقی نیز خواهد بود.