۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
01:41
کد خبر : 9699763
۱۳:۱۰

۱۴۰۴/۰۵/۰۱

بی‌صبری اندیمشکی‌ها برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی

مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان اندیمشک گفت: مسئولان، موکب‌داران، خادمین مواکب مردم اندیمشک با عشق پای کار آمده‌اند و برای حضور زائران امام حسین (ع) بی‌صبری می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اندیمشک، عبدالرضا چشم‌روشن امروز چهارشنبه ۱ مرداد در نشست هماهنگی ستاد اربعین حسینی شهرستان اندیمشک اظهار کرد: طی سال‌های اخیر اندیمشک در موضوع خدمت‌رسانی به زوار حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) عملکرد خوب و قابل قبولی داشته و تلاش می‌کنیم تا امسال نیز بهتر از گذشته باشد.

مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان اندیمشک افزود: مسئولان، موکب‌داران، خادمین مواکب مردم اندیمشک با عشق پای کار آمده‌اند و برای حضور زائران امام حسین (ع) بی‌صبری می‌کنند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه جلسات ستاد اربعین در شهرستان اندیمشک به موقع تشکیل و کمیته‌بندی‌ها انجام شد و این موضوعات در اولویت قرار دارند.

چشم‌روشن از آمادگی کامل شهرستان اندیمشک جهت آغاز خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی خبر داد و عنوان کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در ایام اربعین حسینی در زمینه اسکان و تغذیه مشکلی نخواهیم داشت.

خبرنگار: یاسین دارسی

سارا قنبری
خبرنگار: سارا قنبری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید