۱۴ / مرداد / ۱۴۰۴ - 05 August 2025
18:22
کد خبر : 9701744
۱۱:۴۱

۱۴۰۴/۰۵/۱۲
گفتگوی بسیج |

چنانچه در ارتقاء توان دفاعی کوتاهی کنیم، دشمن لحظه‌ای برای ضربه زدن تردید نمی‌کند/ مردم ایران در جریان دفاع مقدس ۱۲ روزه انصافاً شاهکار کردند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه اگر در توان دفاعی کوتاهی کنیم، دشمن لحظه‌ای برای ضربه زدن تردید نمی‌کند، گفت: باید سرمایه‌گذاری جدی روی صنایع دفاعی، تجهیزات پیشرفته و نیروی انسانی متخصص انجام شود.

چنانچه در ارتقاء توان دفاعی کوتاهی کنیم، دشمن لحظه‌ای برای ضربه زدن تردید نمی‌کند/ مردم ایران در جریان دفاع مقدس ۱۲ روزه انصافاً شاهکار کردند

حسین کوهکن کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج، اظهار کرد:: رژیم صهیونیستی دشمن عنودی است که در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، بخشی از جنایات و قساوت او را نسبت به ملت ایران دیدیم؛ هرچند این دشمن برای ما شناخته شده است و در طول ۲ سال گذشته در غزه و در عمر نحس کمتر از هشتاد ساله این رژیم جنایتکار، بار‌ها ددمنشی و وحشی‍گری آن را در تجاوز به سایر کشور‌ها دیده‌ایم.

وی افزود: یکی از دستاورد‌های مهم جنگ تحمیلی ۱۲ روزه این بود که اهمیت مسائل دفاعی برای مسئولان ذیربط جا افتاد.

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد:  مردم ایران در جریان دفاع مقدس ۱۲ روزه انصافاً شاهکار کردند؛ آن‌ها پشت نظام ایستادند و مشت محکمی بر دهان دشمن زدند.

کوهکن با اشاره به بیانات فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی)، مبنی بر اینکه «ما یک درصد تهدید را باید صد درصد تهدید تلقی کنیم»، تصریح کرد: نباید دشمن را دست‌کم گرفت و تهدید آن را تمام‌شده تلقی کرد.

وی افزود: اکنون وقت پرداختن به اختلافات داخلی نیست به همین خاطر هر مولفه‌ای که وفاق ملی را تهدید می‌کند باید مدیریت شود و نظراتی که موجب چندصدایی و اختلاف می‌شود هم به تعویق بیفتد یا حتی از دستور کار کنار گذاشته تا وحدت ملی حفظ شود.  

کوهکن تأکید کرد: ملت ما در این روز‌ها نشان داد که در سخت‌ترین شرایط پشت انقلاب و نظام ایستاده است پس وظیفه ما مسئولان این است که با تصمیمات درست، همدلی ایجاد کنیم و نگذاریم هیچ صدای اختلافی این وحدت را خدشه‌دار کند؛ امروز باید همه انرژی‌ها صرف تقویت توان بازدارندگی کشور شود تا دشمن حتی فکر تهدید هم به سرش نزند.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه باید نگاه ما به هدف اصلی، قاطع و منسجم باقی بماند، تصریح کرد: حوادث اخیر به ما نشان داد که اگر در توان دفاعی کوتاهی کنیم، دشمن لحظه‌ای برای ضربه زدن تردید نمی‌کند به همین دلیل امروز همه می‌دانند که برای تأمین امنیت کشور باید سرمایه‌گذاری جدی روی صنایع دفاعی، تجهیزات پیشرفته و نیروی انسانی متخصص انجام شود و این دیگر نه تنها بحث جناحی نیست بلکه حیات کشور است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید