۰۹ / خرداد / ۱۴۰۵ - 30 May 2026
18:52
کد خبر : 9704258
۱۰:۴۹

۱۴۰۴/۰۵/۲۸
مالمیر خبر داد

فوت کارگر جوان بر اثر برق‌گرفتگی در نهاوند

همدان-مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان گفت: روز گذشته ۲۷ مردادماه یک کارگر جوان در روستای بیان از توابع شهرستان نهاوند در اثر برق‌گرفتگی جان خود را از دست داد.
فوت کارگر جوان بر اثر برق‌گرفتگی در نهاوند

دکتر محمد مالمیر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان با بیان اینکه روز گذشته ۲۷ مردادماه یک کارگر جوان در روستای بیان از توابع شهرستان نهاوند در اثر برق‌گرفتگی جان خود را از دست داد، اظهار کرد: حادثه زمانی رخ داد که کارگر مشغول مخلوط کردن ماسه و سیمان با دستگاه میکسر بود و به دنبال اتصالی کابل برق دستگاه، وی دچار برق‌گرفتگی شد.

وی افزود: اگرچه فرد حادثه دیده بلافاصله به بیمارستان منتقل شد، اما تلاش تیم پزشکی برای نجات جان او بی‌نتیجه ماند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳، ۱۴ مرد و دو زن در استان همدان بر اثر برق‌گرفتگی جان خود را از دست داده‌اند، تصریح کرد: در چهار ماهه نخست امسال، چهار مرد بر اثر این حوادث فوت کرده‌اند که آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییری نداشته است.

وی با اشاره به توصیه‌های ایمنی بر ضرورت رعایت مقررات ایمنی در محیط ‌های کاری و خانگی تأکید کرد و گفت: بررسی سلامت کابل‌ها و دوشاخه‌ها پیش از استفاده، بهره‌گیری از تجهیزات دارای استاندارد ایمنی، خشک نگه داشتن محیط کار و اجتناب از به‌کارگیری وسایل برقی در شرایط مرطوب، استفاده از فیوزهای محافظ جان (RCD) و آموزش نکات ایمنی به کارگران از مهم‌ترین راهکارهای پیشگیری از برق‌گرفتگی به شمار می‌رود.

مالمیر عنوان کرد: همچنین با توجه به افزایش مصرف وسایل سرمایشی در فصل تابستان و فعالیت بیشتر کارگران در پروژه‌های عمرانی و صنعتی، احتمال وقوع حوادث ناشی از برق‌گرفتگی در این فصل بیش از سایر ایام سال گزارش می‌شود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید