۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۴:۰۴
کد خبر : 9704598
۲۲:۲۵

۱۴۰۴/۰۵/۲۹

تاکید نماینده ولی فقیه در خوزستان بر هوشیاری در برابر توطئه های دشمن

تاکید نماینده ولی فقیه در خوزستان بر هوشیاری در برابر توطئه های دشمن
نماینده ولی فقیه در خوزستان بر لزوم قدرت، استحکام و هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان برای خدشه دار کردن انسجام ملی تاکید کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمدنبی موسوی فرد روز چهارشنبه در شورای فرهنگ عمومی خوزستان بر لزوم توجه بیشتر به متون دینی مانند قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در زندگی مردم تاکید کرد و افزود: تهیه یک مکان خاص برای برگزاری تمام مناسبت‌های مذهبی از جمله یوم العباس ضروری است تا برای هر مراسم به دنبال مکان جدید نباشیم.

موسوی فرد گفت: دشمن تلاش می‌کند انسجام ملی را که اثرگذارتر از موشک و اقتدار نظامی ماست، از بین ببرد و در این راستا بیانیه‌ای از سوی یک عده صادر شده که با کمال تاسف، مخالفت صریح با قرآن و کلام مقام معظم رهبری دارد.

امام‌ جمعه اهواز با اشاره به تاریخ معاصر ایران، تجربه اشغال کشور در جنگ جهانی دوم را یادآوری کرد و هشدار داد: به رغم بی‌طرفی رسمی دولت وقت، ایران توسط متفقین اشغال شد، این یک بی‌عدالتی بزرگ و نقض حاکمیت ملی بود که زخم عمیقی در حافظه تاریخی ملت ایران باقی گذاشت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید