در این نشست، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با تأکید بر همبستگی ملت ایران در حین و پس از جنگ، گفت: "یکی از پیروزیهای بزرگ جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برای ملت ایران، همبستگی بود که در این دوران ایجاد شد."
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان به سخنان مقام معظم رهبری در زمان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و شب عاشورا اشاره کرد و افزود: "اینکه حضرت آقا میفرمایند ای ایران بخوانید، باید به دقت مورد تأمل قرار گیرد."
وی در پایان بر لزوم تغییر ذهنیتها در درس آمادگی دفاعی در مدارس تأکید کرد و گفت: "با توجه به شیوههای نوین جنگی، آموزشها را باید با ابزار و مفاهیم نوین برای فرزندانمان داشته باشیم."
ایشان در ادامه افزودند ؛ یکی از ابعاد مهم جنگ امروز علم و تکنولوژی و قدرت رسانه است . لازم است تدابیر آموزشی و تربیتی برای مقابله با این ابعاد جنگ اندیشیده شود .