۰۴ / تير / ۱۴۰۵ - 25 June 2026
10:59
کد خبر : 9706414
۱۵:۳۲

۱۴۰۴/۰۶/۰۸

بهره‌برداری از طرح تولید آلیاژ سیلیکون منگنز در ملکشاهی با حضور وزیر دادگستری

طرح تولید آلیاژ سیلیکون منگنز ملکشاهی با سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارد تومان در آیینی به مناسبت گرامی‌داشت هفته دولت با حضور وزیر دادگستری به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری بسیج ایلام،همزمان با هفته دولت با حضور «امین حسین رحیمی» وزیر دادگستری، استاندار ایلام و جمعی از مسئولان طرح تولید آلیاژ سیلیکون منگنز «آلامتو ملکشاهی» با سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۸۰ نفر مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

این شرکت سالانه ۷۰ هزار تن تولید دارد و نخستین طرح با سرمایه گذاری خارجی (سرمایه گذاران چینی) در استان ایلام است‌.

شرکت چینی برای اجرای طرح تولید آلیاژ سیلیکون منگنز در شهرستان ملکشاهی شش میلیون دلار سرمایه گذاری کرده است.

بهره‌برداری از طرح تولید آلیاژ سیلیکون منگنز در ملکشاهی با حضور وزیر دادگستری

این واحد تولیدی در مرحله نخست با تولید روزانه ۸۰ تُن و در مرحله دوم ۱۵۰ تُن محصول و مجموع اشتغالزایی ۲۳۰ نفر و با رعایت همه اصول زیست محیطی آغاز به فعالیت کرده است.

وزیر دادگستری در آیین راه اندازی این طرح مهم گفت که علاج رفع مشکلات حوزه تولید و اشتغال جذب سرمایه‌گذار است.

امین‌حسین رحیمی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، اظهار کرد: دولت وظیفه‌ای جز خدمت صادقانه و خالصانه به مردم ندارد و همه توان خود برای این مهم به‌کار خواهد گرفت.

وی افزود: استان ایلام متاسفانه از توسعه عقب مانده و نیاز است که این عقب‌ماندگی جبران شود و در مسیر توسعه قرار گیرد.

وزیر دادگستری ادامه داد: بحث چهارخطه کردن مسیر ایلام - ملکشاهی به‌عنوان یکی از مطالبات مهم این شهرستان در دولت پیگیری می‌شود.

رحیمی بیان کرد: استقرار دادسرا به‌ عنوان یکی دیگر از مطالبات مهم شهرستان بررسی و پیگیری می‌شود که امیدواریم این مهم هم محقق شود.

وی اضافه کرد: بنا به درخواست مردم، برای شتاب در رسیدگی به پرونده‌ها بنا داریم تعداد قضات این شهرستان را افزایش دهیم.

وزیر دادگستری تاکید کرد: علاج رفع مشکلات تولید و اشتغال، جذب سرمایه‌گذار به ویژه سرمایه‌گذاری خارجی است.

بهره‌برداری از طرح تولید آلیاژ سیلیکون منگنز در ملکشاهی با حضور وزیر دادگستری

وزیر دادگستری بعد از ظهر روز (پنجشنبه) به منظور شرکت در آیین بهره‌برداری از چندین پروژه گرامی‌داشت هفته دولت وارد ایلام شد.

«امین حسین رحیمی» در بدو ورود به فرودگاه شهدای ایلام مورد استقبال «احمد کرمی» استاندار و جمعی از مسئولان استان قرار گرفت.

کلنگ‌زنی ۱۱ مدرسه در استان با مجموعه اعتبار ۶۰۰۰ میلیارد ریال (کلنگ زنی مدرسه اوتیسم ایلام به نمایندگی از مدارس دیگر) از برنامه‌های سفر وزیر دادگستری است.

حضور در نشست شورای اداری استان، افتتاح نمادین کل پروژه‌های هفته دولت و نشست با فعالان اقتصادی از دیگر برنامه‌های وزیر دادگستری در ایلام است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید