۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
23:35
کد خبر : 9706656
۲۱:۴۹

۱۴۰۴/۰۶/۰۹
مربی عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه شهرستان آوج؛

هفته دولت، تجلی خدمت بی‌منت؛

حجت‌الاسلام خلج عنوان کرد: رجایی و باهنر الگوهای جاودانه مدیریت ولایی و مردمی‌ بوده وهفته دولت، تجلی خدمت بی‌منت است.

 

قزوین_ به گزارش بسیج، به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت و سالروز شهادت مظلومانه شهیدان والامقام محمدعلی رجایی و حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد باهنر، حجت‌الاسلام و المسلمین خلج، مربی عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه شهرستان آوج، در جمع نیروهای بسیجی و مسئولان محلی، با اشاره به جایگاه رفیع این دو شهید بزرگوار در تاریخ انقلاب اسلامی، گفت:هفته دولت، نه صرفاً یک مناسبت تقویمی، بلکه فرصتی برای بازخوانی سیره خدمتگزاری خالصانه و مردمی شهیدان رجایی و باهنر است. دو چهره‌ای که با ساده‌زیستی، اخلاص و روحیه جهادی، معنای واقعی مسئولیت‌پذیری را به ملت ایران آموختند.

 

وی با تأکید بر اینکه شهیدان رجایی و باهنر نه فقط مدیرانی انقلابی، بلکه معلمان اخلاق و ولایت‌مداری بودند، افزود: در روزگاری که برخی از مسئولیت‌ها به جایگاه‌های تشریفاتی بدل شده‌اند، بازگشت به منش این شهیدان، به معنای بازگشت به اصل خدمت بی‌منت، صداقت در گفتار، و شجاعت در عمل است.

 

حجت‌الاسلام خلج با اشاره به نقش سپاه و بسیج در تداوم راه این شهیدان، خاطرنشان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به‌ویژه در شهرستان‌های کوچک و محروم، باید پرچم‌دار گفتمان رجایی و باهنر باشد؛ گفتمانی که در آن، مردم ولی‌نعمت‌ بوده و مسئول، خادم است.

 

وی در ادامه با اشاره به ضرورت هم‌افزایی میان نهادهای دولتی و مردمی، گفت: هفته دولت باید به صحنه‌ای برای همدلی، پاسخ‌گویی و تجدید عهد با آرمان‌های امام و شهدا بدل شود. مدیران امروز، اگر در مسیر شهید رجایی گام بردارند، بی‌تردید اعتماد عمومی را بازسازی خواهند کرد.

 

در پایان، حجت‌الاسلام خلج ضمن دعوت از آحاد مردم برای حضور در مراسم بزرگداشت شهدای دولت، اظهار داشت: یاد شهیدان رجایی و باهنر، چراغ راهی است که اگر خاموش شود، مسیر خدمت‌گزاری نیز به تاریکی خواهد رفت. بیایید با حضور، با عمل، و با نیت خالص، این چراغ را روشن نگه داریم.

 

انتهای پیام/۱۰۰۸


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید