۲۰ / مرداد / ۱۴۰۵ - 11 August 2026
18:17
کد خبر : 9710963
۱۱:۵۹

۱۴۰۴/۰۶/۳۱

دیدار مسئولین، پاسداران و بسیجیان شیروان با‌ امام جمعه شهرستان به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

امام جمعه شیروان: فرماندهی معظم کل قوا، قدرت موشکی و اتحاد مردم از مهمترین عوامل پیروزی در جنگ اخیر بود.

 به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس جمعی از مسئولین، پاسداران و بسیجیان شهرستان شیروان با حجت الاسلام والمسلمین غلامی، امام جمعه این شهرستان دیدار کردند .

حجت الاسلام غلامی در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دفاع مقدس، به تشریح دستاوردها و پیامهای آن دوران پرداخت و اظهار داشت: با جنگ تحمیلی ملت در ابتدای انقلاب تبدیل به ملتی رزمنده شد جنگ خیلی سخت بود  همراه با مشکلات متعدد در خط مقدم و در جبهه پشتیبانی، ولی کار بزرگی توسط ملت ایران رقم خورد .

حجت الاسلام و المسلمین غلامی در تحلیل عوامل موفقیت و پیروزی در جنگ دوازده روزه گفت: اول رهبری معظم بود که با سرعت عمل زیاد، ستاد جنگ را تشکیل داد و ارتباط بین ستاد و میدان را ایجاد کرد ، دوم قدرت موشکی و پهپادی ما بود که توانستیم دست برتری داشته باشیم، سوم اتحاد مقدس مردم بود که پشت به پشت هم پای کار مملکت ایستادند و چهارم مدیریت داخلی کشور در تامین نیازهای مردم بود .

در ابتدای این مراسم  دارابی فرمانده  ناحیه مقاومت بسيج شیروان نیز ضمن اشاره به موضوع اسنپ بک گفت: در واقع دشمن بیشتر به بعد روانی این جریان توجه دارد و به دنبال ایجاد تلاطم و تشنج در اقتصاد ایران است .
 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید