۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:10
کد خبر : 9712280
۰۹:۲۹

۱۴۰۴/۰۷/۰۳

همایش تکریم از موکب‌داران و هیئت‌های مذهبی در دشت آزادگان برگزار شد

همایش تکریم از موکب‌داران و هیئت‌های مذهبی دشت آزادگان عصر دیروز با حضور مسئولان استانی و محلی در تالار معلم سوسنگرد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج دشت آزادگان، این مراسم که همزمان با هفته دفاع مقدس و نخستین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله برگزار شد، با هدف تقدیر از خدمات خادمان زائران اربعین حسینی و تقویت روحیه خدمت‌رسانی مذهبی انجام گرفت.

در این همایش،شخصیت‌های بلندپایه‌ای همچون حجت‌الاسلام مهدی اخوان صباغ مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان، حجت‌الاسلام اصغر غیبی قائم‌مقام شبکه جهانی الاهواز، سرهنگ پاسدار عادل ساری معاون هماهنگ‌کننده سپاه ولی‌عصر استان خوزستان وسرهنگ پاسدارحاتم عبیداوی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دشت آزادگان و دکتر سیدقاسم موسوی فرماندار دشت آزادگان حضور داشتند.

فرماندار دشت آزادگان در این مراسم با اشاره به نقش محوری موکب‌داران در خدمات‌رسانی به زائران به‌ویژه در ایام اربعین،این رویداد را فرصتی برای تقدیر از زحمات آنان دانست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان نیز بر اهمیت نقش موکب‌ها و هیئت‌های مذهبی در ترویج فرهنگ عاشورایی تأکید کرد و گفت: "دشت آزادگان به عنوان مسیر طریق الحسین(ع) در خدمت‌رسانی به زائران عملکرد درخشانی داشته است.

در حاشیه این همایش،برنامه‌های فرهنگی و هنری از جمله نمایشگاه‌های موضوعی و مداحی اجرا شد. همچنین تعدادی از موکب‌داران برجسته به بیان تجربیات خود پرداختند.

در پایان این مراسم، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از موکب‌داران، هیئت‌های مذهبی به عمل آمد.

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید