۱۹ / تير / ۱۴۰۵ - 10 July 2026
21:33
کد خبر : 9717022
۱۲:۴۳

۱۴۰۴/۰۷/۱۹
معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

تعاونی‌ها، موتورِ مردم‌محورِ اقتصاد تولیدی کشورند

معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با تأکید بر نقش مؤثر تعاونی‌ها در رشد اقتصادی کشور گفت: تعاونی‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در تقویت سرمایه‌گذاری برای تولید دارند و می‌توانند موتور محرک مردم‌پایه اقتصاد باشند.

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان، همایش وفاق ملی و سرمایه‌گذاری برای تولید که با حضور مدیران ملی و استانی در خرم‌آباد برگزار شد.

دکتر یعقوب رستمی معاون تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در این همایش با تأکید بر نقش مؤثر تعاونی‌ها در رشد اقتصادی کشور گفت: تعاونی‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در تقویت سرمایه‌گذاری برای تولید دارند و می‌توانند موتور محرک مردم‌پایه اقتصاد باشند.

دکتر رستمی با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی استان افزود: لرستان، سرزمین سرمایه‌گذاری و سرمایه‌پذیری با فرهنگی چندهزارساله است؛ مردم این دیار سرمایه‌داران خردی‌اند که اگر منسجم شوند، توسعه‌ی متوازن و عدالت اجتماعی رقم خواهد خورد.

وی ضمن تقدیر از حمایت‌های استاندار فرهیخته و پرتوان لرستان در زمینه شکل‌گیری و تقویت تعاونی‌ها اظهار داشت: با مدیریت استاندار، تعاونی‌ها در استان به الگویی عملی برای وفاق ملی تبدیل شده‌اند؛ تعاونی یعنی گردهم‌آیی سرمایه‌های خرد، یعنی اقتصاد مردمی، یعنی عدالت در عمل.

معاون وزیر تعاون تأکید کرد: برای رسیدن به وفاق ملی، باید نهادهای مدنی مانند تعاونی‌ها تقویت شوند، زیرا این نهادها با مالکیت جمعی و مدیریت دموکراتیک، بنیان شکل‌گیری اقتصاد مردم‌محور هستند و حس اعتماد عمومی و تعلق اجتماعی را افزایش می‌دهند.

رستمی اضافه کرد: امروز در مرکز استان و سایر شهرستان‌های لرستان فضای مناسبی برای توسعه گردشگری، صنایع‌دستی، استارتاپ‌ها و بخش کشاورزی وجود دارد. این ظرفیت‌ها باید با تشکیل تعاونی‌های تولیدی و تأمین نیاز، سازمان‌دهی شوند تا مردم از منافع اقتصادی مستقیماً بهره‌مند شوند.

وی اعلام کرد: وزارت تعاون در کنار استان لرستان ایستاده و برای فراهم‌سازی بستر مطلوب ورود سرمایه‌گذاری در مدل‌های ۵۱ به ۴۹ درصدی یا ایجاد تعاونی‌های محلی با مشارکت بخش خصوصی آمادگی کامل دارد.

معاون تعاون وزیر کار خاطرنشان کرد: از مجموع ۲۷ تعاونگر ملی کشور، دو تعاونگر از لرستان هستند و در این همایش از ۱۲ تعاونی برتر استان تجلیل شد. 

انتهای پیام /


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید