۲۳ / خرداد / ۱۴۰۵ - 13 June 2026
22:55
کد خبر : 9718505
۱۲:۳۱

۱۴۰۴/۰۷/۲۷
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز:

قدرشناسی دِینی برای تکریم بزرگان است

تبریز- رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز قدرشناسی را حرکتی ارزشمند و دینی برای تکریم انسان ها عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، امیر نصیربیگی صبح امروز در آیین تجلیل از سیدرضا علوی؛ روزنامه نگار و نویسنده پیشکسوت، افزود: متاسفانه گاهی در میان روزمره گی ها فراموش می کنیم که برای شهر و اعتلای آن چه کسانی تلاش کردند و این عادت بدی است.

وی از سید رضا علوی به عنوان چهره ای برجسته و ارزشمند تبریز یاد و اظهار کرد: این شخصیت از جمله افردی است که برای اعتلای مجموعه تحت مسئولیت خود تلاش کرده و همیشه دغدغه داشته است.

در این آیین همچنین تعدادی از شخصیت های بزرگ شهر تبریز همچون استاد لزیری و ... به بیان خاطراتی از سیدرضا علوی پرداخته و  از تابلو نقاشی سیدرضا علوی نیز رونمایی شد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید