۱۷ / آبان / ۱۴۰۴ - 08 November 2025
09:26

مسابقات انتخابی تیم کشتی بسیج استان قزوین برگزار شد

      
کد خبر : 9720314
۱۱:۰۳

۱۴۰۴/۰۸/۰۶
سردار زارع کمالی:

تجلیل از شهدا، تجلیل از ارزش‌هاست

همدان- فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با تأکید بر اهمیت زنده نگه‌داشتن یاد شهدا گفت: تجلیل از شهدا، تجلیل از ارزش‌ها است؛ نسل امروز باید بداند که امنیت و آرامش امروز، حاصل ایثار دیروز است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سردار حسین زارع کمالی در مراسم باشکوه تجلیل از شهدای اقتدار جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونیستی ۱۲ روزه، با اشاره به نقش بی‌بدیل شهدا در حفظ عزت و امنیت کشور، اظهار کرد: امروز اگر ایران اسلامی در اوج اقتدار و آرامش قرار دارد، اگر پرچم عزت این ملت در برابر چشم جهانیان برافراشته است، همه و همه مرهون خون پاک شهدایی است که در سخت‌ترین روزها، جان خود را فدای اسلام و انقلاب کردند.

وی گفت: شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، نماد ایستادگی در برابر جبهه استکبار جهانی بودند؛ جبهه‌ای که با تمام توان، به‌دنبال شکستن اراده ملت ایران بود، اما با ایمان و فداکاری این عزیزان، ناکام ماند.

فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان افزود: در استان دارالمجاهدین همدان، مردم با بصیرت و ولایت‌مدار، در این جنگ نابرابر خوش درخشیدند؛ سی‌وچهار شهید گلگون‌کفن از این دیار تقدیم انقلاب شد؛ از ارتش، سپاه، نیروهای انتظامی و مردم عادی و این شهدا، سند افتخار و شناسنامه غیرت مردم همدان‌ هستند.

وی با تأکید بر اهمیت زنده نگه‌داشتن یاد شهدا گفت: تجلیل از شهدا، تجلیل از ارزش‌ها است و این مراسم‌ها، فرصتی برای بازخوانی راه شهدا و تجدید عهد با آرمان‌های امام و رهبری است؛ باید نسل امروز بداند که امنیت و آرامش امروز، حاصل ایثار دیروز است.

زارع کمالی با اشاره به هم‌زمانی این مراسم با میلاد حضرت زینب کبری (س) افزود: حضرت زینب(س)، اسوه صبر و مقاومت است و شهدای ما، ادامه‌دهندگان راه آن بانوی بزرگوار هستند؛ از خداوند می‌خواهیم که ما را در مسیر شهدا ثابت‌قدم بدارد و عاقبت‌مان را ختم به شهادت در راه حق قرار دهد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید