
به گزارش خبرنگار بسیج از تفتان، فرشاد فربد، فرماندار شهرستان تفتان، در مراسم بزرگداشت روز زن و مادر و ولادت حضرت زهرا(س) که در بخش گوهرکوه، برگزار شد با تأکید بر جایگاه رفیع زن و مادر در اسلام، نقش آنان را در تعالی خانواده و جامعه را بی بدیل خواند.
وی افزود: زن و مادر، محور تعالی و تحکیم بنیان خانواده و جامعه هستند و از جایگاه ویژهای در آموزههای دینی و اسلامی برخوردارند.
فربد با اشاره به سیره و شخصیت حضرت زهرا(س) به عنوان اسوهای کامل برای زنان و مادران مسلمان، افزود: ایشان نماد ایثار، عفاف، دانایی و مسئولیت پذیری در تمام ابعاد زندگی فردی و اجتماعی هستند.
فرماندار تفتان با بیان نقش بی بدیل مادران در تربیت نسل آینده ساز کشور، تصریح کرد: مادران با ایفای نقش تربیتی و معنوی خود، سنگ بنای جامعه ای اسلامی را استوار میسازند و سعادت دنیا و آخرت جامعه در گرو توجه به کرامت و حقوق آنان است.
این مسئول در پایان سخنان خود از تمامی زنان و مادران زحمتکش شهرستان تفتان تقدیر کرد و بر لزوم تکریم عملی و حمایت همهجانبه از مقام زن و مادر در سطح خانواده و جامعه تأکید نمود.
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|