۲۳ / خرداد / ۱۴۰۵ - 13 June 2026
16:07
کد خبر : 9735969
۰۱:۲۷

۱۴۰۴/۰۹/۲۷

افتتاح مرکز آموزش مشترک دانشگاه ملی مهارت و ایساکو در زاهدان با حضور معاون پژوهش فناوری دانشگاه ملی مهارت 

با حضور حضور معاون پژوهش فناوری دانشگاه ملی مهارت مرکز آموزش مشترک دانشگاه ملی مهارت و ایساکو در زاهدان مورد بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان- مهرداد احمدی معاون پژوهش فناوری دانشگاه ملی مهارت کشور در مراسم افتتاحییه مرکز آموزش مشترک دانشگاه ملی مهارت و شرکت ایساکو با تبریک هفته پژوهش اظهار داشت :دانشگاه ملی مهارت  بزرگترین دانشگاه دولتی با ماموریت ارائه آموزش مهارتی در کشور است و در ۱۲۱شهر کشور مرکز آموزشی دارد.

وی با اشاره به اینکه، هدف ما اینست که دانشجویان بتوانند از این دانشگاه مستقیما وارد بازار کار  شوند، افزود:برای ارائه مطلوب مهارتها به جامعه هدف به زیرساختهایی نیاز است که نظام به آنها اهمیت داده است و این البته زیرساختها  باید برای آموزش های  مهارتی باید فراهم باشد.

احمدی تصریح کرد: دولت در برنامه هفتم پیشرفت سهم آموزش های مهارتی را افزایش داده بطوریکه باید  ۴۰درصد آموزش ها به صورت  مهارتی ارائه شود.

وی عنوان کرد: معتقدیم  اگر بخواهیم در حوزه پژوهش حرفی برای گفتن داشته باشیم این پژوهش باید کیفیت  آموزش ها را ارتقا دهد و کاربردی شود.

وی ادامه داد: راه اندازی مراکز صنایع خلاق از جمله اقداماتی است که در این راستا پیگیری می شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ملی مهارت از راه اندازی مراکز رشد و  صنایع خلاق را با محوریت دختران در همه مراکز استانها خبر داد و گفت: این امر در حال پیگیری  است و تا پایان سال مرکز رشد  و یک مرکز خلاق برای دختران راه اندازی می شود. در مراکز خلاق باید ایده ها را به محصولات خلاق تبدیل کرد.

احمدی تصریح کرد:  مهندسی معکوس و پژوهش های کاربردی در اولویت ما قرار دارد که این مباحث در این استان نیز پیگیری می شود.

وی عنوان کرد: همکاری  مشترک با صنعت خیلی مهم است  و در این راستا تفاهم نامه های در دست اجرا است.

معاون پژوهش فناوری دانشگاه ملی مهارت  با اشاره به راه اندازی مرکز آمپزش مشترک دانشگاه ملی مهارت و ایساکو گفت: رشته مکانیک خودرو بسیار پر طرفدار است و این دانشگاه به تنهایی نمی توانست تجهیز این کارگاه را انجام دهد، همچنین قرار شد در استانهای مختلف با اولویت استانهایی که پایه ضعیف داشتند این کارگاه راه اندازی شود و در این استان نیز  در نظر گرفته شد.

معاون پژوهش فناوری دانشگاه ملی مهارت گفت:با افتتاح این کارگاه می توانیم  آموزش هایی با کیفیت بیشتری به دانشجویان ارائه دهیم.

احمدی تصریح کرد: امسال دوره های آموزشی پیش بینی شده  و این آموزش ها در دیگر نقاط محروم هم در دست پیگیری است.

وی عنوان کرد: همه ما باید کمک کنیم تا تحریم ها را پشت سر بگذاریم و گامهای موثری برای خنثی سازی تحریم ها برداریم.

 

گامی برای تحقق عدالت آموزشی


محمد شفیعیان مدیر دفتر منطقه‌اي كرمان (جنوب‌شرق) - ايران خودرو - ايساكو در این مراسم اظهار داشت:مرکز آموزش مشترک دانشگاه ملی مهارت کشور دهمین مرکزی است که در چارچوب همکاری های بین دانشگاه و صنعت راه اندازی می شود.

وی افزود: این مرکز بزرگترین کارگاه آموزشی بعد از کارگاه  تهران است و قابلیت برگزاری  دوره های آموزشی انواع موتور های  محصولات ایران خودرو  و خودروهای بروز را دارد که امیدواریم دانشجویان بهره کافی از این مرکز ببرند.

شفیعیان تصریح کرد: تجهیزات این کارگاه به گونه ای است که قابلیت آموزش های تخصصی و همچنین پژوهش های مسئله محور را دارد و دانش لازم برای دانشجویان جهت راه اندازی مراکز پس از فروش ایران خودرو را فراهم می کند.

مدیر دفتر منطقه ای کرمان ایران خودرو ـایساکو گفت: کسانیکه در این مرکز آموزش می بینند در کلیه مراکز تعمیرگاهی، نمایندگی های پس از فروش، واحد‌های تولیدی و مراکز مرتبط مشغول بکار خواهد شد.

وی افزود: کسانی که در این کارگاه آموزشی ببینید در کلیه مراکز تعمیرگاهی نمایندگی ها واحد های تولیدی خودرو بکارگرفته می شوند.

شفیعیان با اشاره به اینکه، مرکز آموزشی فوق نقش مهمی در کاهش هزینه های آسیاب  و ذهاب در جلوگیری از مهاجرت به دیگر مناطق کشور دارد، گفت: تحقق عدالت آموزشی، دستیابی به آموزش های تخصصی،  کیفیت خدمات  پس از فروش و رضایت مشتریان  از مزایای راه اندازی این مرکز در زاهدان است.

برنامه ریزی برای ورود صد درصدی دانشجویان به بازار کار


رییس دانشگاه مهارت  سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم اظهار داشت: در صدد هستیم تا با برنامه ریزی های مدون ورود دانشجویان دانشگاه مهارت را از۸۵ درصد به صد درصد برسانیم

وی افزود:  دانشگاه ملی مهارت با قدمت بیش از ۵۰سال  در آموزش های فنی و مهارتی کارگاه‌ها و آزمایشگاههای تخصصی مجهز همکاری نزدیک با صنایع  و بازار کار اشتغال پایدار برای فارغ التحصیلان دارد.

وی افزود : در کشور در ۱۲۱شهر نمایندگی دارد و با وجود  ۲۰۰هزار دانشجو یکی از معتبر ترین مراکز دانشگاهی کشور است.

قاسمی با اشاره به اینکه در مراکز این  دانشگاه  ۳۴۱۶کارگاه آموزشی وجود دارد و ۷۰درصد این کارگاه‌ها به صورت عملی به دانشجویان آموزش داده می شود تصریح کرد: این دانشگاه با  برگزاری جشنواره های علمی فرهنگی در طول فعالیت خود در سطح ملی بین المللی خوش درخشیده است.

رییس دانشگاه مهارت سیستان و بلوچستان با تاکید بر ارتباط بین دانشگاه و صنعت گفت: ما برای ارائه آموزش های لازم و مورد نیاز جامعه در سطح بازار رشته های مورد نیاز را شناسایی کرده ایم.


وی با اشاره به اینکه، دانشجویان ما باید مهارت لازم را فرا گیرند، افزود:در این راستا تفاهم نامه هایی با برخی شرکتها در حال انجام است و اولین تفاهم نامه با ایساکو بوده است.

قاسمی تصریح کرد: ۸۵درصد دانشجویان دانشگاه مهارت جذب بازار کار می شوند و در تلاشیم تا این رقم به صد درصد برسد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید