۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
18:06
کد خبر : 9736676
۱۷:۵۸

۱۴۰۴/۰۹/۳۰

با تفکر بسیجی و نگاه جهادی، همه کارها شدنی می‌شوند

رئیس مجمع بسیجیان استان خوزستان گفت: اگر با تفکر بسیجی و نگاه جهادی پای کار باشیم، همه کارها شدنی می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اندیمشک، محمد خانچی امروز یکشنبه ۳۰ آذر در اجلاسیه مجمع بسیجیان شهرستان اندیمشک اظهار کرد: مردم شهر شهیدپرور اندیمشک در دوران انقلاب، دفاع مقدس ۸ ساله، دفاع از حرم و دفاع مقدس ۱۲ روزه پای کار آمدند، رشادت کردند و افتخار آفریدند.

رئیس مجمع بسیجیان استان خوزستان افزود: شهرستان اندیمشک در ورودی استان خوزستان دارای ویژگی‌های فراوانی است و می‌تواند در سطح کشور نام‌آور باشد و کارهای بزرگی در آن صورت گیرد.

وی با بیان اینکه اکثر رزمندگان دوران هشت سال دفاع مقدس به خوبی ميهمان‌نوازی و صفا و صمیمیت مردم اندیمشک را به یاد دارند تصریح کرد: اندیمشک در ایام اربعین به پایتخت مواکب تبدیل می‌شود و مردم این دیار از زائران حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) میزبانی می‌کنند.

خانچی عنوان کرد: در هر منطقه‌ای که نخبگان پای مسائل آن منطقه باشند، آن منطقه آباد می‌شود و منطقه‌ای هم که نخبگان آن دغدغه توسعه را نداشته باشند، به هیچ جا نمی‌رسد.

وی با تأکید بر لزوم اُمیدآفرینی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب همواره به نقش نخبگان در توسعه کشور اشاره دارند که در همین راستا مجامع بسیج شهرستانی باید کارگروه‌هایی جهت جذب و سازمان‌دهی نخبگان و استفاده از ظرفیت آنها داشته باشند.

رئیس مجمع بسیجیان خوزستان با اشاره به اینکه اگر با تفکر بسیجی و نگاه جهادی پای کار باشیم، کارها شدنی می‌شوند مطرح کرد: ضرورت دارد همان وحدت و انسجام ملی دفاع مقدس ۱۲ روزه را حفظ کنیم و ادامه دهیم.

خبرنگار: یاسین دارسی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید