۲۱ / بهمن / ۱۴۰۴ - 10 February 2026
03:59
کد خبر : 9740156
۱۹:۲۶

۱۴۰۴/۱۰/۲۰

محکومیت شدید اقدامات تروریستی اخیر توسط بازاریان، فعالان اقتصادی، اتاق‌های اصناف، اتحادیه‌های صنفی و انجمن‌های اسلامی اصناف و بازار

بازاریان، فعالان اقتصادی، اتاق‌های اصناف، اتحادیه‌های صنفی و انجمن‌های اسلامی اصناف و بازار، با صدور بیانیه‌ای اقدامات تروریستی اخیر را به شدت محکوم کردند.

اتاق های اصناف ، اتحادیه های صنفی و انجمن های اسلامی اصناف و بازار

در این بیانیه آمده است:

أللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مٌحَمَّدٍ وَ آلِ مٌحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهٌم

بار دیگر عناصر خودفروخته و وابسته به رژیم منحوس صهیونیستی و آمریکای جنایتکار، فضای میهن اسلامی ایران را به آشوب، اغتشاش و ناآرامی کشانده و به اموال مردم و اماکن دولتی، عمومی و مذهبی از قبیل مساجد، حسینیه‌ها و امامزادگان، حمله‌ور شده و با شهادت تعدادی از مدافعان وطن، خسارات فراوانی را وارد نمودند.

یکی از اهداف اراذل و اوباش و البته سرویس‌های جاسوسی، انتقام از بازار بود؛ بازاری که در روز‌های گذشته با جداکردن صف اعتراض از اغتشاش و صدور بیانیه به عنوان وفادارترین قشر به نظام مقدس جمهوری اسلامی، دشمن را عصبانی نمود.

به آتش کشیدن برخی مغازه‌ها، فروشگاه‌ها و بازار‌ها در نقاط مختلف کشور نشان داد که دشمن صهیونیستی و مزدورانش بعد از شکست در همراه سازی اصناف و بازار و شکست قبلی در جنگ ۱۲ روزه به انتقام از مردم و بازاریان روی آورده ولی غافل از اینکه مردم شریف ایران بویژه اصناف و بازاریان ثابت کرده‌اند که، چون کوه، استوار در کنار مردم و نظام اسلامی ایستاده‌اند و به فضل الهی و عنایات اهل بیت (سلام الله علیها) پرچم مقدس جمهوری اسلامی را با دستان مبارک مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به صاحب اصلی انقلاب، حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خواهند سپرد.

ما اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی ضمن ادای احترام به مقام شهدای اخیر و سپاس فراوان از نیرو‌های انتظامی و امنیتی عزیز و محکومیت شدید این توطئه آمریکایی-صهیونی؛ از قوه قضاییه و سایر مبادی ذی ربط می‌خواهیم ضمن اعمال اشد مجازات برای آشوبگران، خسارات وارده به اموال و املاک کسبه محترم را از عوامل مزدور مطالبه نمایند.

 

اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی کشور

اتاق‌ها، اتحادیه‌ها و انجمن‌های اسلامی اصناف و بازار


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید