۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
18:59
کد خبر : 9757750
۱۷:۴۴

۱۴۰۵/۰۲/۱۵

بازار در دوره پساجنگ نیازمند مدیریت دقیق و برنامه‌ریزی جدی است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان ایرانشهرگفت:بازاردردوره پس از جنگ نیازمند مدیریت دقیق و برنامه ریزی جدی جهت رفاه حال مردم است.

به گزارش خبرگزاری بسیج سپاه شهرستان ایرانشهر، جلسه ستاد تنظیم بازار باحضور فرمانده سپاه شهرستان وجمعی از مسئولین در شهرستان ایرانشهر برگزار شد.


سرهنگ پاسدار محمد قورزایی فرمانده سپاه شهرستان ایرانشهر گفت:بازاردردوره پس از جنگ نیازمند مدیریت دقیق و برنامه ریزی جدی جهت رفاه حال مردم است.

وی با تشریح عملکردها در تأمین کالاهای اساسی طی ایام جنگ تحمیلی، شرایط فعلی را مهم‌تر و حساس‌تر دانست و افزود نظارت‌های میدانی و مدیریت بازار در این دوره باید دوچندان شود.

وی بیان کرد : اقدامات انجام شده در ایام جنگ تحمیلی سوم با تلاش و همکاری مدیران و فعالان حوزه‌های مرتبط، روند تأمین، توزیع و عرضه کالاهای اساسی و اقلام مصرفی منظم انجام و در این مدت تعادل مناسبی در بازار برقرار بود که این امر موجب حفظ آرامش و امنیت روانی جامعه شد.
در پایان از حضور ناظران حوزه اصناف در بازار جهت تنظیم بازار تقدیر بعمل آمد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید