۰۸ / خرداد / ۱۴۰۵ - 29 May 2026
19:54
کد خبر : 9762038
۲۰:۱۵

۱۴۰۵/۰۳/۰۵

خروش حماسی لنج‌داران و صیادان چوئبده/ پیوند ناگسستنی فرهنگ بومی و جامعه دانشگاهی

رژه حماسی لنج داران و صیادان چوئبده با حضور دانشجویان دانشگاه شهید چمران در آبادان برگزار شد. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در ناحیه مقاومت بسیج آبادان،در حرکتی نمادین و باشکوه، رژه حماسی لنج‌داران و صیادان شهر ساحلی چوئبده با حضور پرشور دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد. این رویداد که با هدف پاسداشت فرهنگ دریایی و روحیه ایثارگری صیادان برگزار شد، جلوه‌ای متفاوت از همبستگی مردم و نسل جوان دانشگاهی را به نمایش گذاشت.

 این مراسم که با به آب انداختن نمادین لنج‌ها و رژه شناورهای صیادی در آب‌های چوئبده همراه بود، صیادان بومی با نمایش اقتدار دریایی خود، بار دیگر پیوند عمیق زندگی مردم این منطقه با خلیج فارس را به تصویر کشیدند.

حضور دانشجویان دانشگاه شهید چمران در این رژه حماسی، فضایی از شور و نشاط علمی و فرهنگی را رقم زد. دانشجویان با همراهی در این برنامه، از نزدیک با سختی‌ها، ارزش‌ها و فرهنگ غنی معیشت صیادی در جنوب کشور آشنا شدند.

هدف از این مراسم اقدام مشترک را تقویت روحیه خودباوری و پیوند میان مراکز علمی با بدنه اجتماعی و اقتصادی جامعه دانست و «تلفیق دانش و تجربه در کنار مشاهده عینی نمادهای حماسی منطقه، فرصتی ارزشمند برای نسل دانشجوست تا هویت بومی خود را در بستری از حماسه و تلاش بازخوانی کنند.»

مراسم با استقبال گسترده مردم محلی چوئبده روبرو شد و در پایان با تجلیل از پیشکسوتان عرصه صیادی و تأکید بر لزوم حفظ میراث دریایی منطقه توسط نسل جوان به پایان رسید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید