۲۳ / خرداد / ۱۴۰۵ - 13 June 2026
16:49
کد خبر : 9765108
۲۲:۰۴

۱۴۰۵/۰۳/۲۲

روحیه جهادی جوانان، سرمایه‌ای برای آبادانی

فرمانده حوزه شهیدان لکزایی گفت: استقبال از گروه جهادی اعزامی به تهران که پس از انجام فعالیت‌های خدمت‌رسانی به سیستان بازگشتند، نشان‌دهنده قدردانی از تلاش‌های جهادگران در مسیر خدمت به مردم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زابل، هادی زاهد شیخی فرمانده حوزه شهیدان لکزایی بیان کرد: مراسم استقبال از گروه جهادی اعزامی به تهران که وارد سیستان شدند، با حضور جمعی از مسئولان و بسیجیان برگزار شد.

وی افزود: گروه‌های جهادی با روحیه ایثار و مسئولیت‌پذیری در عرصه‌های مختلف خدمت‌رسانی حضور پیدا می‌کنند و تلاش آنان گامی ارزشمند در کمک به مردم و آبادانی مناطق مختلف است.

هادی زاهد شیخی ادامه داد: حضور جوانان در اردوهای جهادی نشان‌دهنده روحیه انقلابی و مشارکت آنان در حل مسائل و رفع نیازهای جامعه است.

فرمانده حوزه شهیدان لکزایی تصریح کرد: این فعالیت‌ها علاوه بر خدمت‌رسانی، زمینه تقویت همدلی، تعاون و فرهنگ کار جهادی را در میان مردم فراهم می‌کند.


وی خاطرنشان کرد: جهادگران با اقدامات خود ثابت کرده‌اند که خدمت صادقانه و بی‌منت، یکی از ارزشمندترین مسیرهای کمک به جامعه است.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید