۲۷ / خرداد / ۱۴۰۵ - 17 June 2026
04:02
کد خبر : 9765227
۱۰:۴۳

۱۴۰۵/۰۳/۲۶

۴ عامل اصلی دشمنی آمریکا با ایران؛ استقلال و تمدن اسلامی سد راه سلطه‌طلبی است

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) با تشریح ابعاد تقابل جمهوری اسلامی ایران و نظام سلطه، استقلال سیاسی، تمدن‌سازی، اقتدار دفاعی و موقعیت راهبردی ایران را از مهم‌ترین عوامل دشمنی آمریکا با ملت ایران عنوان کرد.

۴ عامل اصلی دشمنی آمریکا با ایران؛ استقلال و تمدن اسلامی سد راه سلطه‌طلبی است

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از ساوه، سردار فرقانی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع)، در تجمع پرشور مردم این شهرستان در میدان غدیر با اشاره به ریشه‌های تقابل مستمر آمریکا با جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: دشمنی ایالات متحده با ایران یک موضوع مقطعی یا ناشی از اختلافات سیاسی روز نیست، بلکه به ماهیت انقلاب اسلامی و گفتمان استقلال‌طلبانه ملت ایران بازمی‌گردد.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در برابر نظام سلطه ایستاده است، افزود: آمریکا همواره تلاش کرده ملت‌ها را در چارچوب منافع خود مدیریت کند، اما انقلاب اسلامی با تکیه بر استقلال، عزت و مردم‌سالاری دینی این معادلات را برهم زده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) استقلال سیاسی و تصمیم‌گیری بر اساس منافع ملی را نخستین عامل دشمنی آمریکا با ایران دانست و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه زیر بار خواسته‌های تحمیلی قدرت‌های استکباری نرفته و همین مسئله موجب شده است که دشمنان با ابزارهای مختلف سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای به مقابله با ملت ایران بپردازند.

سردار فرقانی دومین عامل این دشمنی را ظرفیت تمدن‌سازی انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: انقلاب اسلامی صرفاً یک تحول سیاسی نبود، بلکه الگویی نوین از حکمرانی دینی و مردم‌محور را به جهانیان معرفی کرد و همین ظرفیت تمدنی، نگرانی جدی برای قدرت‌های سلطه‌گر ایجاد کرده است.

وی اقتدار دفاعی و توان بازدارندگی جمهوری اسلامی را از دیگر عوامل مهم این تقابل برشمرد و افزود: امروز ایران اسلامی به برکت خون شهدا و مجاهدت نیروهای مسلح، به سطحی از اقتدار رسیده که دشمنان جرأت رویارویی مستقیم با آن را ندارند و ناچارند جنگ ترکیبی و شناختی را جایگزین رویارویی نظامی کنند.

این استاد دانشگاه همچنین به موقعیت ژئوپلیتیکی و پهناوری سرزمینی ایران اشاره کرد و گفت: قرار گرفتن ایران در یکی از مهم‌ترین مناطق راهبردی جهان و برخورداری از ظرفیت‌های عظیم انسانی، اقتصادی و فرهنگی، جایگاه ویژه‌ای به کشور بخشیده که همواره مورد توجه قدرت‌های جهانی بوده است.

سردار فرقانی خاطرنشان کرد: آنچه بیش از همه دشمن را نگران کرده، پیوند عمیق مردم با آرمان‌های انقلاب اسلامی و فرهنگ مقاومت است؛ فرهنگی که اجازه نمی‌دهد ملت ایران در برابر فشارها و تهدیدها تسلیم شود.

وی تأکید کرد: امروز دشمن تلاش می‌کند از طریق جنگ رسانه‌ای، عملیات روانی و تحریف واقعیت‌ها، امید و اعتماد مردم را هدف قرار دهد، اما بصیرت ملت ایران و حضور آگاهانه جوانان در صحنه، این توطئه‌ها را خنثی خواهد کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین(ع) در پایان با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی اظهار کرد: هرچه پیوند مردم با ارزش‌های انقلاب اسلامی مستحکم‌تر باشد، دشمن در دستیابی به اهداف خود ناکام‌تر خواهد ماند و ایران اسلامی با قدرت مسیر پیشرفت و تمدن‌سازی خود را ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید