۰۳ / تير / ۱۴۰۵ - 24 June 2026
10:08
کد خبر : 9767265
۱۷:۵۵

۱۴۰۵/۰۴/۰۱

شهیدی که آرزوی دیرینه‌اش در میدان جهاد به حقیقت پیوست

کرامت میرپور از آن مردانی بود که مسیر زندگی‌اش را با نیت خدمت به دین و ولایت انتخاب کرد و در دل همین مسیر، به آرزوی بزرگ شهادت رسید.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اندیمشک، شهید کرامت میرپور در نخستین روز از سال ۱۳۵۴ چشم به جهان گشود. از همان سال‌های کودکی و نوجوانی روحیه‌ای فعال، پرجنب‌وجوش و کمک‌رسان داشت.

هرگاه یکی از اقوام یا اطرافیان کاری داشت، او بدون درنگ برای کمک پیش‌قدم می‌شد. همین روحیه مسئولیت‌پذیر و مهربان، بعدها در تمام مراحل زندگی و فعالیت‌های اجتماعی او نیز نمایان بود.

او پس از ازدواج، زندگی مشترک خود را با سادگی و صمیمیت آغاز کرد. حدود ۱۰ سال از زندگی خود را در شهر اندیمشک گذراند و سپس به همراه خانواده به کرج رفت و نزدیک به ۸ سال در این شهر سکونت داشت. با وجود مأموریت‌ها و جابه‌جایی‌های کاری، همواره فردی خانواده‌دوست بود و تلاش می‌کرد زندگی آرام و ساده‌ای را برای خانواده‌اش فراهم کند.

مسیر کاری شهید میرپور با روحیه خدمت گره خورده بود. او در سال‌های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵ در قرارگاه خاتم‌الانبیاء در شهر اصفهان مشغول به کار شد و دو سال در این مجموعه فعالیت کرد. در سال ۱۳۸۶ نیز در مؤسسه عمران سپاه سد گتوند به خدمت پرداخت. پس از این دوره، مدتی در شرکت‌های خصوصی فعالیت داشت تا اینکه در سال ۱۴۰۲ بار دیگر به مجموعه سپاه پاسداران پیوست و در گروه راه و استحکامات هوافضای سپاه استخدام شد.

محل استخدام اولیه او در تهران بود و پس از طی مراحل وارد این مجموعه شد. او که هدفی جز خدمت به ولایت فقیه نداشت و همین باور گام‌های او را برای خدمت در این عرصه محکم‌تر کرد. شهید میرپور در آغاز خدمت خود در منطقه ملارد و بیدگنه مشغول فعالیت شد، منطقه‌ای که یادآور محل شهادت شهید حسن طهرانی‌مقدم است. پس از آن برای یک مأموریت سه‌ماهه به اشتهارد اعزام و در ادامه به استان زنجان، شهرستان ابهر و پادگان شهید مهدی زین‌الدین منتقل شد.

او حدود یک سال و نیم در این پادگان خدمت کرد تا اینکه در تاریخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی، در همین منطقه به فیض شهادت نائل آمد.

نکته قابل‌تأمل و برجسته در روایت شهادت او این است که در روز شهادت خود در مرخصی به سر می‌برد، اما با احساس مسئولیتی مثال‌زدنی، به‌صورت داوطلبانه در محل خدمت خود حاضر شد.

همرزمانش از شجاعت و دلیری او در آن روزهای سخت روایت‌های بسیاری دارند، چنان‌که حتی یک روز پیش از شهادت، زمانی که پادگان مورد اصابت پهپاد قرار گرفت و بخشی از آن دچار آتش‌سوزی شد، او بی‌درنگ و با شجاعت به یاری آتش‌نشانان شتافت و در مهار آتش نقش مؤثری ایفا کرد، به‌طوری که در این مسیر، دستش نیز دچار سوختگی سطحی شد.

در کنار مسئولیت‌های کاری، شهید میرپور روحیه‌ای فرهنگی و اعتقادی داشت. او همواره تلاش می‌کرد در هر موقعیتی از دین و ارزش‌های اسلامی سخن بگوید و در مسیر آگاهی‌بخشی و جهاد تبیین قدم بردارد. برای او تفاوتی نداشت که در خانه باشد، محل کار یا حتی در سفر، هر جا فرصتی پیش می‌آمد از بیان باورهای دینی خود دریغ نمی‌کرد.

عشق به اهل‌بیت (ع) در زندگی او جایگاه ویژه‌ای داشت. ارادت خاصی به حضرت زهرا (س) و امام حسین (ع) داشت و خط قرمز زندگی‌اش ولایت و رهبری بود.

از نظر اخلاقی نیز فردی مهربان، دل‌رحم و دست‌ودلباز شناخته می‌شد. در قید و بند مادیات نبود و زندگی ساده‌ای داشت. یکی از ویژگی‌های به‌یادماندنی او تکیه‌کلامی بود که اطرافیانش هنوز آن را به یاد دارند، هرگاه می‌خواست سخنی را با صداقت بیان کند، می‌گفت: «خدا شاهده...».

شهید کرامت میرپور در دوران جوانی به ورزش نیز علاقه‌مند بود و در فوتبال فعالیت داشت. او به‌عنوان دروازه‌بان در یکی از تیم‌های مهم شهرستان اندیمشک که منتخب استان بودند بازی می‌کرد.

سرانجام مردی که زندگی‌اش را با نیت خدمت به دین و مردم آغاز کرده بود، در مسیر همان خدمت به دیدار معبود شتافت. نام و یاد شهید کرامت میرپور امروز برای خانواده، دوستان و همرزمانش یادآور انسانی است که با صداقت، ایمان و اخلاص زندگی کرد و سرانجام در راهی که باور داشت، آسمانی شد.

خبرنگار: فاطمه قلاوند


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید