۰۳ / تير / ۱۴۰۵ - 24 June 2026
10:10
کد خبر : 9767291
۱۸:۳۶

۱۴۰۵/۰۴/۰۱

سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد تومانی برای تجهیز کارگاه آموزش مهارتی انرژی  خورشیدی در اهواز

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای خوزستان گفت: کارگاه تخصصی انرژی‌های خورشیدی در مرکز آموزش فنی‌و حرفه‌ای «غدیر» شهرستان اهواز با هدف توانمندسازی جوانان و ارتقای مهارت‌های نوین و مقابله با ناترازی انرژی راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان،  شهرام ملایی هزاروندی اظهارکرد:  کارگاه انرژی خورشیدی مرکز آموزش فنی‌و حرفه‌ای غدیر در شهرستان اهواز، با مشارکت شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین (سیتا) و شرکت سیمان خوزستان  و در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی ، تجهیز و راه‌اندازی گردید.
ملایی هزاروندی با اشاره به اهمیت به‌روزرسانی زیرساخت‌های آموزشی، اظهار داشت:  توسعه زیرساخت‌های مهارتی و راه‌اندازی کارگاه‌هایی منطبق با تکنولوژی‌های روز جهانی، نقشی کلیدی در توسعه آموزش‌های فنی‌وف حرفه‌ای، اشتعال زایی و کاهش نرخ بیکاری در جامعه ایفا می‌کند.

وی  با تأکید بر نقش صنایع در توسعه مهارت‌آموزی، از حمایت شرکت‌ها و صنایع استان خوزستان در زمینه سرمایه‌گذاری در آموزش فنی‌وف حرفه‌ای قدردانی شد.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای خوزستان در این زمینه با اشاره به چالش‌های فعلی حوزه انرژی تصریح کرد: «با توجه به ناترازی در مصرف انرژی و نیاز روزافزون کشور به منابع تجدیدپذیر، توانمندسازی جوانان در زمینه انرژی‌های پاک و دانش فنی مرتبط با آن، یک ضرورت استراتژیک محسوب می‌شود.»


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید