۱۰ / تير / ۱۴۰۵ - 01 July 2026
23:40
کد خبر : 9768856
۱۳:۰۴

۱۴۰۵/۰۴/۱۰

پوشش ۲۰۰۰۰ دانش‌آموز اردبیلی با سرویس مدارس در سال تحصیلی جدید

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اردبیل گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال قریب به ۲۰ هزار دانش‌آموز تحت پوشش سرویس مدارس قرار گیرند که نسبت به سال گذشته که ۱۷ هزار نفر بودند، رشد قابل‌توجهی را نشان می‌دهد.

پوشش ۲۰۰۰۰ دانش‌آموز اردبیلی با سرویس مدارس در سال تحصیلی جدید

عاطف محمد نژاد، مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اردبیل، در گفت‌وگو با خبرگزاری بسیج اظهار کرد: فرایند ثبت درخواست والدین برای سرویس مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ از طریق سامانه «سپند» (سامانه مخصوص سرویس مدارس دانش‌آموزی) تا تاریخ ۳۱ تیرماه در دسترس اولیای قرار دارد و خارج از این سامانه، سیستم دیگری برای ثبت‌نام وجود ندارد.وی همچنین گفت: از اولیایی که قصد دارند از سرویس دانش‌آموزی برای تردد فرزندان خود استفاده کنند، درخواست می‌شود حتماً در این سامانه ثبت‌نام کنند، زیرا ثبت‌نام خارج از سامانه امکان‌پذیر نخواهد بود و تمامی فرایندها صرفاً از طریق سامانه سپند پیگیری می‌شود.
مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اردبیل افزود: در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵، قریب به ۱۷,۰۰۰ دانش‌آموز تحت پوشش سرویس مدارس قرار گرفتند که از این تعداد، ۸۵۰ تا ۹۰۰ نفر دانش‌آموزان استثنائی بودند و به‌صورت رایگان از محل بودجه شهرداری اردبیل خدمات دریافت کردند.محمد نژاد در پایان تأکید کرد: امسال باتوجه‌به ضریب افزایش جمعیت دانش‌آموزی، پیش‌بینی می‌شود قریب به ۲۰,۰۰۰ دانش‌آموز را بتوانیم ساماندهی کنیم. از والدین خواسته می‌شود هرچه سریع‌تر نسبت به ثبت‌نام در سامانه سپند اقدام کنند تا خدمت‌رسانی به‌موقع و مناسبی به دانش‌آموزان انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید