
علی استرابی، مسئول پیشین گروه مستند بنیاد فرهنگی هنری روایت فتح، در مراسم تکریم خود با قدردانی از مسئولان، همکاران و پیشکسوتان این مجموعه، خدمت در گروه مستند را توفیقی ارزشمند دانست و ابراز امیدواری کرد فعالیتهای انجامشده در این سالها مورد رضایت خداوند و شهدا قرار گرفته باشد.
وی در ابتدای سخنان خود با شکرگزاری از خداوند، حضور چندساله در گروه مستند روایت فتح را فرصتی برای خدمت و کسب تجربه عنوان کرد و گفت امیدوار است این دوران برای او ذخیرهای معنوی باشد.
استرابی همچنین با گرامیداشت یاد شهید آوینی و دیگر شهدای روایت فتح، آنان را الهامبخش و راهنمای اعضای این مجموعه دانست.
مسئول پیشین گروه مستند روایت فتح با اشاره به واگذاری مسئولیتی جدید به خود در بنیاد روایت فتح، این اعتماد را مایه افتخار دانست و گفت پس از حدود ۲۰ سال خدمت در مجموعه سپاه و بسیج، حضور در روایت فتح برای او تجربهای ارزشمند و دلنشین بوده و همواره علاقهمند بوده است در این مجموعه به خدمت ادامه دهد.
استرابی با اشاره به عملکرد چند سال گذشته گروه مستند تأکید کرد: «میدانم شاید همه اقداماتی که انجام شد در شأن روایت فتح نبوده باشد، اما امیدوارم تلاشهای صورتگرفته مورد قبول خداوند و شهدا قرار گرفته باشد.»
وی در پایان با تبریک انتصاب حسین بدرلو به عنوان مسئول جدید گروه مستند روایت فتح، از وی به عنوان فردی توانمند، متعهد، مخلص و شایسته یاد کرد و ابراز امیدواری کرد مدیریت جدید بتواند مسیر پیشرفت گروه را با قدرت ادامه دهد و کاستیهای گذشته را جبران کند.