۰۸ / مرداد / ۱۴۰۵ - 30 July 2026
15:55
کد خبر : 9773785
۲۲:۵۵

۱۴۰۵/۰۵/۰۷

ثبت‌نام ۲۵ هزار زائر اردبیلی در سامانه سماح

مدیر حج و زیارت استان اردبیل گفت: تاکنون ۲۵,۳۷۰ زائر از استان اردبیل در سامانه سماح ثبت‌نام کرده و به همایش جهانی اربعین پیوسته‌اند که نشان‌دهنده استقبال گسترده مردم استان از این رویداد عظیم معنوی است.

ثبت‌نام ۲۵ هزار زائر اردبیلی در سامانه سماح

ابراهیم احدی، مدیر حج و زیارت استان اردبیل، در گفت‌وگو با خبرگزاری بسیج اظهار کرد: تاکنون ۲۵,۳۷۰ زائر از استان اردبیل در سامانه سماح ثبت‌نام کرده و به همایش جهانی اربعین پیوسته‌اند که نشان‌دهنده استقبال گسترده مردم استان از این رویداد عظیم معنوی است.وی همچنین گفت: ۹۱ درصد از زائران ثبت‌نام‌شده، مرز مهران را برای تردد انتخاب کرده‌اند و مابقی از سایر مرزها برای ورود به عراق استفاده خواهند کرد.
 
مدیر حج و زیارت استان اردبیل افزود: ۴۹ درصد از زائران با اتوبوس و ۴۷ درصد با خودروی شخصی راهی این سفر معنوی شده‌اند و تمهیدات لازم برای جابه‌جایی و خدمات‌رسانی به آنان اندیشیده شده است.احدی در پایان تأکید کرد: ثبت‌نام در سامانه سماح، شرط اصلی بهره‌مندی از خدمات ارزی، بیمه، درمانی و راهنمایان در داخل خاک عراق است و از زائران خواسته می‌شود هرچه سریع‌تر نسبت به ثبت‌نام قطعی اقدام کنند تا سفری ایمن و بدون دغدغه داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید