۰۹ / مرداد / ۱۴۰۵ - 31 July 2026
02:10
کد خبر : 9773928
۲۳:۴۴

۱۴۰۵/۰۵/۰۸

کالاهای رسوبی در گمرکات اردبیل به صفر رسید‌

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: کالاهای رسوبی در گمرکات کشور و استان اردبیل به صفر رسیده است.

کالاهای رسوبی در گمرکات اردبیل به صفر رسید‌

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، حسین پیرموذن، نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران در جلسهٔ توسعهٔ صادرات غیرنفتی در اردبیل اظهار کرد: در ایام جنگ رمضان، با تأکید هیئت دولت و پیگیری معاون اول رئیس‌جمهور، اقدامات مهم و اساسی در تسهیل و ترخیص به‌موقع کالاهای رسوبی در گمرکات انجام شد و در کوتاه‌ترین زمان و با استفاده از بستر تبادلات برخط، بیش از 1٫5 میلیون تن کالا ترخیص و شرایط بهتری را در حمل و توزیع استانی شاهد بودیم.

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: رسوب کالا در گمرکات کشور و استان اردبیل به صفر رسیده و ما شرایط بهتری را در ترخیص کالاها شاهد هستیم.

پیر موذن از کاهش صف در تردد مرزی بیله سوار و آستارا خبر داد و گفت: در جلسهٔ مشترکی که با مسئولان جمهوری آذربایجان داشتیم، با راهکارهای مناسب، تبادلات و مبادلات مرزی شرایط بهتری پیدا کرده و وضعیت صادرات و همچنین واردات از طریق گمرکات استان اردبیل به‌ویژه بیله‌سوار تسهیل شده و در کمتر از 48 ساعت، وضعیت بهتری را در ترددها شاهد هستیم.

نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران اعمال 25 درصد تخفیف عوارض در صادرات را برای گمرک بیله‌سوار یادآور شد و ادامه داد: گمرک بیله‌سوار از شرایط بن‌بست احتمالی خارج شده و تردد تا 300 دستگاه کامیون به صورت روزانه از طریق این گمرک انجام می‌شود.

پیرموذن بیان کرد: همان‌طوری که در ایام جنگ تسهیل‌گری در واردات و صادرات انجام شد، انتظار می‌رود همین روند ادامه پیدا کند تا ما کمترین آسیب‌ها را شاهد باشیم.

وی تخصصی شدن گمرک بیله‌سوار را یادآور شد و ادامه داد: امیدواریم این اقدام تخصصی کردن گمرک به واردات و صادرات کالاهای مورد نظر و هدف منجر شود.

 در این جلسه، مدیرعامل منطقهٔ آزاد اردبیل، اسلام محمدی نیز از حصارکشی محدودهٔ منطقهٔ آزاد خبر داد و اظهار کرد: ما انتظار داریم مجوز قطعی برای واردات ماشین‌آلات کشاورزی با توجه به مزیت کشاورزی این استان، برای منطقهٔ آزاد صادر شود.

وی راه‌اندازی گمرک تخصصی ماشین‌آلات کشاورزی و فناوری‌های نوین را یادآور شد و ادامه داد: امیدواریم با استقرار گمرک در منطقهٔ آزاد، شرایط بهتر و تسهیل‌گری را در واردات کالاهای مورد نیاز شاهد باشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید