
به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی، دکتر نادرقلی ابراهیمی، نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، در بازدید از بخشهای مختلف شرکت هپکو و نشست با مدیران و شورای کارگری این مجموعه، با اشاره به روند فعالیت این شرکت اظهار کرد: هپکو پس از مشکلات ناشی از خصوصیسازی، با تدبیر شهید آیتالله رئیسی و تلاش کارگران و کارکنان از شرایط دشوار عبور کرد و بار دیگر به مسیر تولید بازگشت.
وی افزود: متأسفانه در ماههای اخیر به دلیل برخی بیتدبیریها، روند تولید و ثبت سفارش در هپکو کاهش یافته و بخشی از ظرفیتهای کارخانه بلااستفاده مانده است که این وضعیت نگرانکننده است.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در راستای پیگیری مطالبات کارگران، موضوع رکود هپکو را از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان تأمین اجتماعی مطالبه کردهام و در این زمینه جلساتی نیز برگزار شده و مهلتی برای رفع مشکلات و فراهم شدن زمینه توسعه شرکت تعیین شده است.
ابراهیمی تأکید کرد: اجازه نخواهیم داد هپکو دوباره به شرایط رکود سالهای گذشته بازگردد. در حالی که توان تولید ماشینآلات راهسازی در داخل کشور وجود دارد، نباید شاهد واردات این تجهیزات و افزایش وابستگی باشیم.
وی خاطرنشان کرد: هپکو به مدیرانی متخصص، کارآمد و جهادی نیاز دارد تا با بهرهگیری از دانش روز، موانع تولید را برطرف کرده و زمینه بازگشت کامل این مجموعه به چرخه تولید را فراهم کنند.
نماینده مردم اراک در پایان از استاندار، مدیران اقتصادی و صنعتی استان و مسئولان سازمان تأمین اجتماعی خواست با جدیت بیشتری برای حل مشکلات هپکو اقدام کنند و اظهار داشت: با همراهی کارگران، مدیران و مسئولان، احیای کامل هپکو را دنبال خواهیم کرد تا این مجموعه بار دیگر به جایگاه شایسته خود در صنعت کشور بازگردد.
انتهای پیام/