۱۵ / مرداد / ۱۴۰۵ - 06 August 2026
05:03
کد خبر : 9774911
۱۸:۴۸

۱۴۰۵/۰۵/۱۴

ارائه بیش از ۷ هزار خدمت درمانی به زائران اربعین حسینی در مرز چذابه

مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تاکنون بیش از ۷ هزار و ۲۳۰ خدمت درمانی به زائران اربعین توسط امدادگران اورژانس استان به زائران حسینی در مرز چذابه ارائه شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، دکتر مهران احمدی بلوطکی  با اشاره به روند خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در مرز چذابه اظهار کرد: از آغاز اجرای طرح سلامت اربعین در ۲۹ تیرماه تا ساعت ۸ صبح امروز ۱۴ مرداد ۱۴۰۵، در مجموع بیش از ۷ هزار و ۲۳۰ خدمت درمانی به زائران ارائه شده است.

وی افزود: در این مدت، درمانگاه مرزی شهید هاشمی با ارائه ۳ هزار و ۳۷۶ خدمت، بیشترین میزان مراجعه را به خود اختصاص داده است. همچنین اورژانس پیش‌بیمارستانی به ۲ هزار و ۵۸۳  نفر، اورژانس بیمارستانی به ۶۴۷  نفر و درمانگاه ثامن حمیدیه به ۶۲۴ نفر از زائران خدمات درمانی ارائه کرده‌اند.

دکتر احمدی بلوطکی  تأکید کرد: خدمت‌رسانی نیرو‌های اورژانس و کادر درمان در مرز چذابه به صورت شبانه‌روزی و با آمادگی کامل تا پایان عملیات اربعین ادامه خواهد داشت.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید