۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
01:01
کد خبر : 9777349
۱۶:۵۱

۱۴۰۵/۰۵/۲۷

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و رفع گلوگاه‌های زیرساختی اولویت اصلی است

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید مهستان، در نشست با خبرنگاران آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی، خدماتی و مسکونی را تشریح کرد و بر تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام، تسریع زیرساخت‌ها و رفع نیازهای روزمره شهروندان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، مصطفی رضایی مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید مهستان در نشست با خبرنگاران با ارائه گزارشی از روند اجرای پروژه‌ها، اعلام کرد: سال گذشته پنج پروژه محوطه‌سازی و بلوارسازی به ارزش ۴۵۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید، پروژه پیاده‌راه هفت‌پیکر، با هدف ترویج پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری در دست اجراست و قرارداد آماده‌سازی فازهای ۴ و ۷ با ارزش اولیه ۴۸۰ میلیارد تومان منعقد شده است، سیستم آبیاری فضای سبز فاز ۴ نیز به روش نوین مکانیزه تغییر می‌کند تا تردد تانکرها حذف شود.

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و رفع گلوگاه‌های زیرساختی اولویت اصلی است

وی افزود: در حوزه خدمات، برنامه‌ریزی برای احداث ۲۰ سایت خدماتی شامل مجتمع‌های تجاری و رفاهی در مجاورت مناطق مسکونی فازهای ۴ و ۷ آغاز شده است، در بخش آموزشی دو مدرسه به بهره‌برداری رسیده، یک مرکز کارآفرینی در فاز ۷ راه‌اندازی شده و ساخت سه مرکز آموزشی دیگر برای رفع کسری فضای آموزشی در جریان است، همچنین یک مجموعه تفریحی-فرهنگی با حدود ۱۴ هزار مترمربع فضای ساختمانی و دو هکتار فضای باز (شامل مهدکودک) طراحی شده و یک پروژه فرهنگی دیگر نیز در مرحله تهیه اسناد قرار دارد.

رضایی درباره طرح نهضت ملی مسکن، گفت: ساخت ۱۶ هزار واحد مسکونی در این شهر تعریف شده که عملیات اجرایی بخش عمده آن آغاز شده و فاز نخست آن در هفته دولت یا هفته دفاع مقدس به بهره‌برداری می‌رسد، بر اساس تصمیم دولت، به دهک‌های یک تا چهار تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی با سود صفر درصد تعلق می‌گیرد؛ حدود ۶۰۰ متقاضی در مهستان مشمول این طرح هستند و ارزش مجموع تسهیلات حدود ۲۶۰ میلیارد تومان است که شرکت عمران برای تسریع کار به پیمانکار پرداخت کرده است، عملیات تکمیل باقی‌مانده واحدهای مسکن مهر نیز در حال انجام است و برنامه‌ریزی شده تا پایان سال جاری بخش‌هایی که به دلیل مشکلات انشعابات و آسانسور باقی مانده‌اند، تکمیل شوند.

مدیرعامل شرکت عمران مهستان تاکید کرد: توسعه مهستان باید همزمان در حوزه‌های عمرانی، خدماتی و زیرساختی پیش برود و عبور از چالش‌های اجرایی نیازمند همکاری دستگاه‌های استان است، از برنامه‌های آتی می‌توان به تکمیل ۲۰ فضای خدماتی تا پایان ۱۴۰۵، آغاز ساخت بلوار مشهد و پارک‌های محلی، اجرای کامل آبیاری نوین در فاز ۴ و بهره‌برداری از ۳۱۸۰ واحد مسکونی تا سال ۱۴۰۵ اشاره کرد.

 وی اولویت اصلی شرکت را با وجود محدودیت‌های بودجه‌ای، رفع نیازهای روزمره مردم و تکمیل زیرساخت‌های شهری با همراهی دولت و بخش خصوصی دانست.

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و رفع گلوگاه‌های زیرساختی اولویت اصلی است


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید