۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
18:59
کد خبر : 9778537
۱۳:۱۶

۱۴۰۵/۰۶/۰۲
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان قزوین؛

هفته دولت فرصت تجدید عهد با آرمان‌های شهداست

احمدپور گفت: هفته دولت فرصتی برای بازخوانی مسیر خدمتگزاری و تجدید عهد با آرمان‌های شهیدان رجایی و باهنر است و همه مدیران و کارکنان دولت باید با الگو قرار دادن منش شهدا، با جدیت در مسیر خدمت به مردم گام بردارند.

قزوین_به گزارش خبرگزاری بسیج، همزمان با آغاز هفته دولت، آیین تجدید میثاق با شهدا و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان با حضور شهرام احمدپور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین، جمعی از مدیران ستادی استانداری، مدیران‌کل دستگاه‌های اجرایی و کارکنان دولت در گلزار شهدای قزوین برگزار شد.

در این آیین، مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی با حضور بر مزار شهدای والامقام، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، با آرمان‌های آنان تجدید پیمان کردند و بر تداوم مسیر خدمتگزاری صادقانه، مسئولانه و جهادی به مردم تأکید کردند.

شهرام احمدپور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین، در این مراسم با ادای احترام به مقام شامخ شهیدان اظهار کرد: یاد و خاطره شهدای نظامی، انتظامی، امنیتی، اطلاعاتی و مردم عزیزی را که در یک سال گذشته جان خود را برای اعتلای ارزش‌های نظام جمهوری اسلامی ایران فدا کردند، گرامی می‌داریم.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و شهدای دولت افزود: در نخستین روز هفته دولت، در کنار مزار شهدا عهد و پیمان می‌بندیم که رهرو واقعی راه، اهداف و منش شهدا باشیم و مسیر خدمتگزاری به مردم را با جدیت ادامه دهیم.

معاون استاندار قزوین با اشاره به شرایط کشور بیان کرد: هفته دولت امسال در شرایط متفاوتی برگزار می‌شود و کشور با تنگناهای اقتصادی، تحریم‌ها و دشواری‌هایی در تأمین کالاهای اساسی مواجه است؛ با این حال، مجموعه دولت و مدیران اجرایی با هدف خدمت‌رسانی و حل مسائل مردم، مسیر خود را ادامه می‌دهند.

احمدپور خاطرنشان کرد: هفته دولت فرصتی برای بازخوانی مسیر خدمتگزاری و تجدید عهد با آرمان‌های دولتمردان شهید است و امیدواریم همه مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی بتوانند در مسیر خدمت به مردم، ادامه‌دهنده راه شهیدان رجایی و باهنر باشند.

وی همچنین تأکید کرد: همه مدیران دولت باید در صف نخست خدمت به مردم قرار داشته باشند و در مسیر حمایت از دولت و تحقق برنامه‌های آن مسئولانه عمل کنند. انتظار می‌رود مدیران با حضور جدی‌تر در برنامه‌های ملی و استانی، مسئولیت خود را در قبال مردم و آرمان‌های شهدا به‌درستی ایفا کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین با اشاره به موضوع وفاق مدیریتی در استان گفت: وفاق به معنای تک‌صدایی نیست؛ تصمیمات استان به‌صورت جمعی و با نظرخواهی از مدیران ارشد اتخاذ می‌شود و استاندار نیز در تصمیمات مهم از دیدگاه نماینده ولی‌فقیه و اعضای شورای تأمین استفاده می‌کند.

احمدپور در ادامه با اشاره به پروژه انتقال آب استان اظهار کرد: این پروژه که در سال‌های گذشته می‌توانست با هزینه‌ای بسیار کمتر اجرا شود، امروز به حدود ۱۷ همت اعتبار نیاز دارد؛ با این حال، اجرای آن برای جلوگیری از بحران آب در سال‌های آینده ضروری است و در دولت چهاردهم با تدبیر استاندار و از طریق حکمرانی جدید در دست اقدام قرار گرفته است.

وی همچنین بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های گردشگری قزوین تأکید کرد و گفت: پس از ثبت جهانی الموت، فرصت مهمی برای معرفی ظرفیت‌های استان به ایران و جهان فراهم شده است.

معاون استاندار قزوین افزود: با اجرای برنامه «ایران‌جان» و معرفی ظرفیت‌های گردشگری، تاریخی و فرهنگی استان، باید زمینه توسعه‌ای جدید برای قزوین فراهم شود و همه مدیران نیز باید در این مسیر پای کار باشند.

احمدپور خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت برنامه «ایران‌جان» می‌تواند زمینه معرفی شایسته قزوین به کشور و جهان را فراهم کند و مدیران دستگاه‌های اجرایی باید با حضور و مشارکت جدی، در این مسیر نقش خود را ایفا کنند.

این آیین با ادای احترام مدیران و کارکنان دولت به مقام شامخ شهدا و تجدید پیمان با آرمان‌های شهیدان برگزار شد و به‌عنوان نخستین برنامه هفته دولت در استان قزوین، بر پیوند میان خدمتگزاری به مردم و ادامه مسیر شهدا تأکید شد.

انتهای پیام/۱۰۱۵


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید