۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
19:44
کد خبر : 9778725
۰۷:۴۷

۱۴۰۵/۰۶/۰۳

سیاوش مسلمی بسیج دانش‌آموزی برای تحول در صنعت پوشاک؛ ۳۶ هزار هنرجوی خیاطی در مسیر اشتغال‌زایی

سیاوش مسلمی، رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی کشور، با تأکید بر ظرفیت کم‌نظیر ۱۷۰۹ هنرستان کشور در حوزه آموزش‌های مهارتی، از حضور ۳۶ هزار هنرجوی رشته خیاطی خبر داد و اعلام کرد جشنواره «ایران‌دخت» بستری راهبردی برای پیوند میان خلاقیت هنرجویان، آموزش‌های تخصصی و نیازهای واقعی بازار کار پوشاک ایران است.

به گزارش خبرگزاری بسیج جامعه زنان

سیاوش مسلمی ریاست سازمان بسیج دانش آموزی کشوربا اشاره به ظرفیت گسترده هنرستان‌های کشور در حوزه آموزش مهارت‌های تخصصی اظهار کرد: در حال حاضر ۱۷۰۹ هنرستان در سراسر کشور فعالیت دارند و حدود۳۶۰۰۰ هنرجو در رشته خیاطی مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: این تعداد هنرجو، ظرفیت بسیار ارزشمندی برای شناسایی، پرورش و حمایت از استعدادهای جوان در حوزه طراحی و دوخت ایجاد کرده است. بسیاری از هنرجویان هنرستان‌ها علاوه بر آموزش‌های تئوری، مهارت‌های عملی و تخصصی لازم را نیز کسب می‌کنند و می‌توانند در آینده نقش مؤثری در صنعت پوشاک کشور داشته باشند.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره «ایران‌دخت» ادامه داد: این جشنواره فرصت بسیار خوبی برای دیده‌شدن توانمندی‌های هنرجویان و معرفی استعدادهای جوان است. حضور گسترده هنرجویان در چنین رویدادهایی می‌تواند انگیزه آنها را برای ادامه مسیر حرفه‌ای افزایش دهد و زمینه ارتباط میان آموزش، خلاقیت و بازار کار را فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت موجود در هنرستان‌ها و حضور هزاران هنرجوی علاقه‌مند به حوزه خیاطی و طراحی لباس، می‌توان جشنواره ایران‌دخت را بستری مناسب برای شناسایی استعدادهای برتر و حمایت از نسل آینده طراحان و فعالان صنعت پوشاک کشور دانست.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید