۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
17:33
کد خبر : 9780230
۱۰:۲۳

۱۴۰۵/۰۶/۱۰

آغاز جشن عاطفه‌ها در استان البرز، برای تأمین نیاز‌های تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند

مدیرکل کمیته امداد استان البرز از اجرای پویش «جشن عاطفه‌ها» و دعوت از مردم نیکوکار برای حمایت از دانش‌آموزان نیازمند خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، رضا البرزی مدیرکل کمیته امداد استان البرز، از آغاز پویش جشن عاطفه‌ها در استان خبر داد و گفت: این پویش با هدف تأمین بخشی از نیاز‌های تحصیلی دانش‌آموزان تحت حمایت و خانواده‌های کم برخوردار و با مشارکت خیران و مردم نیکوکار تا ۱۵ شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

آغاز جشن عاطفه‌ها در استان البرز، برای تأمین نیاز‌های تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند

رضا البرزی با اشاره به اهمیت حمایت از دانش‌آموزان در آستانه سال تحصیلی، اظهار کرد: تأمین لوازم‌التحریر، کیف، کفش و پوشاک تحصیلی از مهم‌ترین نیاز‌های دانش‌آموزان خانواده‌های کم‌برخوردار است و جشن عاطفه‌ها فرصتی برای همراهی مردم در فراهم کردن شرایط مناسب تحصیل این دانش‌آموزان به شمار می‌رود.

وی افزود: کمیته امداد استان البرز با استفاده از ظرفیت ادارات، مراکز نیکوکاری و پایگاه‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی، زمینه مشارکت آسان و مستقیم مردم نیکوکار در این پویش را فراهم کرده است.

مدیرکل کمیته امداد استان البرز از خیران و مردم نوع‌دوست استان دعوت کرد، با مشارکت در جشن عاطفه‌ها، در تأمین ملزومات تحصیلی دانش‌آموزان نیازمند سهیم شوند و افزود: کمک‌های مردمی می‌تواند زمینه‌ساز آغاز سال تحصیلی با آرامش و امید بیشتر برای دانش‌آموزان خانواده‌های تحت حمایت باشد.

البرزی خاطر نشان کرد: مردم نیکوکار می‌توانند کمک‌های خود را از طریق شماره کارت ۰۵۷۸-۵۰۰۳-۹۹۷۹-۶۰۳۷ و کد دستوری #۰۲۶۸۸۷۷ پرداخت کنند و همچنین مراجعه به ادارات کمیته امداد، پایگاه‌های جمع‌آوری کمک و مراکز نیکوکاری در سطح استان از دیگر روش‌های مشارکت در این پویش است.

وی در پایان تاکید کرد: همراهی مردم در جشن عاطفه‌ها، تنها تأمین چند قلم کالای تحصیلی نیست؛ بلکه گامی برای حمایت از آینده فرزندان این سرزمین و فراهم کردن فرصت برابر برای تحصیل و پیشرفت آنان است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید