۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۵:۱۴
کد خبر : 9785374
۱۴:۵۳

۱۴۰۵/۰۷/۰۱

زنگ مهر در مه‌ولات با تأکید بر عدالت و کیفیت آموزش نواخته شد

کارشناس مسئول مدارس نمونه و شبانه‌روزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان‌رضوی با تأکید بر عدالت آموزشی گفت: کیفیت آموزش، مهم‌ترین هدف ما در سال تحصیلی جدید است.

زنگ مهر در مه‌ولات با تأکید بر عدالت و کیفیت آموزش نواخته شد

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان‌رضوی از مه‌ولات، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، آیین بازگشایی مدارس و نواختن زنگ مهر در مدرسه نمونه دولتی آمنه شهر فیض‌آباد مه‌ولات برگزار شد.

مهدی شیخ‌زاده در حاشیه این آیین با اشاره به اینکه استان خراسان‌رضوی دارای بیشترین مدارس شبانه‌روزی در کشور است و تعداد آن حدود ۴۰۰ مدرسه است، بیان کرد: خوشبختانه با نگاه دولت به حوزه آموزش، به‌ویژه مدارس شبانه‌روزی، نسبت به سال گذشته علی‌رغم شرایط جنگی شاهد رشد اعتبارات در این حوزه بودیم.

وی با تأکید بر اینکه عدالت آموزشی مهم‌ترین رویکرد ما است، افزود: در حوزه مدارس نمونه با توجه به شاخصه این مدارس که دانش‌آموزان برتر در آن تحصیل می‌کنند، اهمیت توجه به کیفیت آموزش دوچندان می‌شود؛ لذا کیفیت آموزش در مدارس نمونه دولتی و شبانه‌روزی مهم‌ترین هدف ما در سال تحصیلی جدید است.

فرماندار شهرستان مه‌ولات نیز ضمن تبریک سال تحصیلی جدید اعلام کرد: اولین و مهم‌ترین درخواست من از دانش‌آموزان عزیز این است که همدلی را در اولویت قرار دهند و هوای همکلاسی‌های خودشان را داشته باشند.

ریحانه شریعتی‌اصل با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان برای موفقیت در تحصیل از شهدا به‌ویژه شهدای دانش‌آموز میناب مدد بگیرند، خاطرنشان کرد: شما دانش‌آموزان آینده‌ساز کشور هستید و بدانید تنها نیستید؛ ما مسئولان با تمام توان کنار شما هستیم.

رئیس اداره آموزش و پرورش مه‌ولات نیز با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید گفت: شهرستان مه‌ولات دارای ۱۲ مدرسه شبانه‌روزی و نمونه دولتی است.

محمد محمودی با تأکید بر اینکه امروز ۱۱ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز شهرستان مه‌ولات سال تحصیلی جدید را شروع کردند، خاطرنشان کرد: از این تعداد، ۷۵۲ دانش‌آموز پایه اول هستند که بهار علم و تربیت را برای اولین بار تجربه می‌کنند.

خبرنگار/مهدی محدثی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید