۲۳ / مهر / ۱۴۰۵ - 15 October 2026
۰۵:۳۴
کد خبر : 9790985
۰۷:۵۱

۱۴۰۵/۰۷/۲۰

بیانیه دبیرخانه کنگره ملی شهدای زن کشور در شهادت خانم دکتر نصرت افتخاری در حادثه تروریستی چشمه‌زیارت.

کنگره
 شهادت مظلومانه و جان‌سوز خانم دکتر نصرت افتخاری، معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان همزمان با هفته نیروی انتظامی، بار دیگر چهره تروریسم کور و ضدانسانی را آشکار ساخت؛

بسم الله القاصم الجبارین

به گزارش خبری بسیج جامعه زنان کشور

 شهادت مظلومانه و جان‌سوز خانم دکتر نصرت افتخاری، معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان همزمان با هفته نیروی انتظامی، بار دیگر چهره تروریسم کور و ضدانسانی را آشکار ساخت؛ جنایتی شنیع که در آن، بانویی نخبه و مسئول، نه در میدان جنگ، بلکه در مسیر خدمت به مردم، رسیدگی به مشکلات اقوام و طوایف و تقویت پیوندهای اجتماعی، آماج کینه تروریست‌ها قرار گرفت و به مقام والای شهادت نائل آمد. دبیرخانه کنگره ملی شهدای زن، ضمن تبریک و تسلیت شهادت این بانوی مجاهد به خانواده معزز ایشان، همرزمان شهیده، فرماندهی انتظامی و ملت شریف ایران، این جنایت بزدلانه را محکوم و اعلام می‌دارد

: نخست؛ ترور بانوی خدمت، ترور امنیت و همبستگی ملی است. شهیده دکتر نصرت افتخاری نماد زنی بود که دانش، مسئولیت اجتماعی و تعهد حرفه‌ای را در خدمت به مردم به میدان آورده بود. هدف قرار دادن چنین بانویی، تعرض به حق حیات، امنیت عمومی و کرامت انسانی و تلاشی مذبوحانه برای تضعیف اعتماد، همبستگی و پیوندهای میان اقوام و طوایف ایرانی است. تروریست‌ها با این جنایت، بار دیگر نشان دادند که نه دغدغه مردم دارند، نه مدافع حقوق آنان‌اند و نه برای جان انسان‌ها ارزشی قائل‌اند.

دوم؛ این جنایت در امتداد راهبرد بی‌ثبات‌سازی و جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی ایران است. در شرایطی که جبهه سلطه برای تضعیف ملت‌های مستقل، از فشار و تهدید تا جنگ روانی و ناامن‌سازی بهره می‌گیرد، تروریسم سازمان‌یافته نیز در خدمت فرسایش امنیت، ایجاد شکاف‌های اجتماعی و ضربه زدن به انسجام ملی قرار می‌گیرد.  دبیرخانه کنگره ملی شهدای زن، خواستار شفاف‌سازی مستند درباره همه عوامل، پشتیبانان و شبکه‌های مرتبط با این جنایت است. هرچند تعیین آمران و ارتباطات خارجی این عملیات، نیازمند بررسی‌های مستند و اطلاعات معتبر است، اما هیچ ابهامی در ماهیت ضدانسانی ترور وجود ندارد؛ تروری که می‌کوشد امنیت را از مردم بگیرد، خدمت را پرهزینه سازد و شکاف را جایگزین همبستگی کند. ملت ایران اجازه نخواهد داد خون شهدای خود به ابزار ارعاب یا زمینه‌ای برای تفرقه میان اقوام و مذاهب تبدیل شود.

سوم؛ حقوق بشر آمریکایی در برابر خون زنان بی‌گناه، محکوم به پاسخ‌گویی است. آنان که در تریبون‌های جهانی به دروغ از حقوق زنان، آزادی و کرامت انسانی سخن می‌گویند، نمی‌توانند در برابر ترور زنان خدمتگزار، سکوت اختیار کنند و هم‌زمان برای خود جایگاه مدعی انحصاری حقوق بشر قائل باشند. حقوق بشر، گزینشی و تابع منافع سیاسی قدرت‌ها نیست؛ حق حیات و امنیت، حقی جهان‌شمول است. شهادت دکتر افتخاری فرصتی برای آشکار ساختن همین تناقض بنیادین است:

چهارم؛ شهادت زنان، روایت تمدنی ملت ایران از زن و مسئولیت است. در منطق تمدنی انقلاب اسلامی، زن نه حاشیه‌نشین تاریخ است و نه صرفاً موضوعی برای منازعه‌های سیاسی و تبلیغاتی؛ زن می‌تواند دانشمند، مدیر، کنشگر اجتماعی، حافظ امنیت و پیشگام خدمت عمومی باشد و در همه این عرصه‌ها، هویت و کرامت مستقل خود را حفظ کند. شهیده دکتر نصرت افتخاری تجسمی از همین الگو بود: زنی که حضور اجتماعی را با مسئولیت‌پذیری و خدمت به مردم معنا کرد. تروریست‌ها می‌توانند پیکر یک بانوی خدمتگزار را هدف قرار دهند، اما قادر نیستند معنای خدمت، شرافت و ایثار را از حافظه یک ملت حذف کنند. خون این شهیده، سندی دیگر بر این حقیقت است که زنان ایران در ساختن، صیانت و پیشرفت جامعه، نه تماشاگر، بلکه کنشگرانی تعیین‌کننده‌اند.. پنجم؛ پاسخ به تروریسم، باید قاطع، قانونی، هوشمندانه و ریشه‌ای باشد.

دبیرخانه کنگره ملی شهدای زن، خواستار شناسایی و مجازات قانونی همه عوامل و آمران این جنایت، پیگیری مستند شبکه‌های پشتیبان تروریسم، تقویت حفاظت از نیروهای خدمتگزار و ارتقای سازوکارهای امنیتی و اجتماعی در مناطق هدف عملیات تروریستی است. هیچ جنایتی نباید بی‌پاسخ بماند.در پایان، دبیرخانه کنگره ملی شهدای زن با ادای احترام به مقام والای شهیده دکتر نصرت افتخاری، اعلام می‌کند که شهادت این بانوی خدمتگزار گواهی بر هزینه‌ای است که مدافعان امنیت و کرامت مردم در مسیر مسئولیت خود می‌پردازند. ما باور داریم که آینده از آنِ ملت‌هایی است که به‌رغم خشونت و ترور، بر عقلانیت، عدالت، ایمان، وحدت و خدمت پای می‌فشارند. زن ایرانی، قربانی خاموش تروریسم نیست؛ راوی ایستادگی، کنشگر تاریخ و سازنده آینده تمدن خویش است.

دبیرخانه کنگره ملی شهدای زن کشور

الا لعنة الله علی القوم الظالمینTop of Form

Bottom of Form

Top of Form

Bottom of Form

Top of Form

Bottom of Form

Top of Form

Bottom of Form

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید