به گزارش خبرگزاری بسیج؛ در بررسی عملکرد قوه قضاییه در مبارزه با مفاسد اقتصادی؛ با نگاهی به کارنامه چهار دهه فعالیت در عرصه ریشه کن کردن مصادیق فساد من جمله مفاسد اقتصادی میتوان دریافت که تمام تلاش این نهاد بر مبارزه همه جانبه با موریانه فساد با بهره گیری از ابزارهای گوناگون بوده که با گذشت زمان پیشرفت فناورینوین هم در این امر دخیل شده و به یاری حاکمان برای مبارزه با مفاسد شتافته است.
قوه قضاییه از ابتدای انقلاب اسلامی با ساختاری مستقل و سازمان یافته با بهرهگیری از برگزیدهترین متخصصین امور قضایی در همه حال به کشف و برخورد با عاملین مفاسد مخصوصاً مفاسد اقتصادی پرداخته است و این امر را از مهمترین وظایف خود دانسته است.
حجت الاسلام محسنی اژهای رییس قوه قضاییه در مراسمی که دیروز به مناسبت بزرگداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر در بیت مکرم رهبر انقلاب برپا شده بود در ابتدای دیدار با مقام معظم رهبری هوشمندسازی و استفاده حداکثری از فناوریهای جدید را از جمله اولویتهای قوه قضاییه برشمرد و گفت: «این کار در جلوگیری از فساد، شناخت مشکلات، کوتاه کردن فرایندها و کم کردن هزینهها تاثیر زیادی داشته است».
مسلح کردن قوایی برای پیشگیری و مبارزه با ریشههای ظلم و فساد
مسلح کردن قوایی که اصلیترین هدف آن نظارت بر پیشگیری و مبارزه با ریشههای ظلم و فساد در جامعه است به سلاح فناوریهای نوین فتح البابی برای رویارویی قدرتمندانه با عناصر فساد خاصه مفاسد اقتصادی خواهد بود و صد البته قوه قضاییه فعلی نشان داده که از ابزارهای موجود در جهت این اقدامات بهترین بهرهبرداری را میکند.
مبارزه با مفاسد اقتصادی هیچگونه خط قرمزی را به خود نمیپذیرد
مبارزه با مفاسد اقتصادی هیچگونه خط قرمزی را به خود نمیپذیرد در دو دهه اخیر ما شاهد برخورد شدید با مفسدان اقتصادی بوده که در این میان نام بسیاری از مسئولان تراز اول به چشم میخورد و این حرکت انقلابی نوید استقلال و قاطعیت قوه در برابر هرگونه تحرکات اقتصادی است.
رسیدگی به پروندههای کلان اقتصادی
رسیدگی به پروندههای کلان اقتصادی (پروندههای دانهدرشتها) که شامل بسیاری از مسئولان دولتهای پیشین میشد و نظارت و کنترل بر سیستمهای فساد افزا و مبارزه با آنها مانند پدیدهی سایتهای قمار که با تلاشهای شبانه روزی متخصصین، بسیاری از گردانندگان و منتفعین از این قبیل سایتها چه در داخل و چه در خارج از کشور شناسایی و محاکمه شدند و ازین مجرا میلیاردها تومان به بیت المال بازگردانده شد، نمونهای از اقدامات شاخص قوه قضاییه در دوران تصدی حجت السلام محسنی اژهای است.
عفو برادرانه مقام معظم رهبری برای جوانان اغفال شده در جریان اغتشاشات
شمول عفو برادرانه مقام معظم رهبری برای جوانان اغفال شده در جریان اغتشاشات اخیر در برخی از شهرها که خود مظهر رأفت اسلامی و رویکرد مسالمت آمیز قوه قضاییه در برخورد با این قبیل تحرکات بوده است.
قلع و قمع تعداد زیادی از ابنیه احداثی در حریم رودخانه و اراضی ملی در استان البرز که تهدید بزرگی برای محیط زیست بود، یکی از خدمات دستگاه قضائی است
قلم و قمع تعداد زیادی از ابنیه احداثی در حریم رودخانه و اراضی ملی در استان البرز که تهدید بزرگی برای محیط زیست به شمار میرفت و قوه قضاییه با اقدامی هوشمندانه در شناسایی تعداد زیادی از عوامل کوهخواری جنگلخواری زمینخواری در این منطقه به این گونه سودجوییها پایان داد.
آزاد سازی بخش زیادی از حریم سواحل در سراسر کشور
آزاد سازی بخش زیادی از حریم سواحل در سراسر کشور به ویژه خط ساحلی شمال و جنوب و مبارزه قاطع با قاچاق اقلام و اجناس و تلاش برای رفع موانع تجارت قانونی در مبادی ورودی خروجی کشور همکاری و ساماندهی انبارهای بنادر و مناطق آزادی تجاری و اقتصادی و غیره از دیگر مصادیق عملکرد دستگاه قضا بوده است.
قوه قضائیه با بهره گیری از تمامی بازوهای قدرت تا ریشه کنی کامل مفاسد اقتصادی اهتمام خواهد ورزید.
ت/۲۶۲۳
انتهای پیام/