آیین معنوی قرائت زیارت امام حسین(ع) روز عرفه در آرامگاه شهیدآیت الله سید حسن مدرس(ره) کاشمر برگزار شد.
شهید مدافع حرم «مرتضی عطایی» تکنسین تأسیسات ساختمانی بود که با هویت افغانستانی راهی سوریه شد و در روز عرفه به شهادت رسید.
عید قربان، فراتر از یک آیین عبادی، نمایشی باشکوه از اخلاص، ایمان و آمادگی برای قربانی کردن هر آنچه در دل عزیز است، در مسیر بندگی خداوند متعال است. عیدی که ابراهیموار بودن را به ما یادآور میشود.
در آیینی صمیمی و انگیزهبخش با حضور مسئولان شهرستان، از دو دختر توانیاب کاشمری که در مسابقات کشوری معلولان در بابلسر موفق به کسب مقام اول در رشته پرتاب حلقه شده بودند، تجلیل شد.
روز عرفه، میعادگاه دلهای مشتاقی است که با تضرع و اخلاص، در جستجوی بازگشت به فطرت الهیاند؛ فرصتی ناب برای بندگی، خودسازی و پیمانی دوباره با خدا
سرپرست فرمانداری کاشمر گفت: احساس مفید بودن و اعتماد به نفس، دو رکن اساسی در مسیر بازگشت آسیبدیدگان اجتماعی به آغوش خانواده و جامعه هستند.
اعضای شورای اسلامی شهر کاشمر به شهرداری این شهر ۲ ماه مهلت دادند تا نسبت به تعیین تکلیف ملک ۵ هزار متری که در تصرف آموزش و پرورش قرار دارد، اقدام کند.
مراسم بزرگداشت حضرت امام خمینی(ره)، شهدای خدمت، سه سردار شهید و ۴۶ شهید محله امام رضا(ع) در شهرستان کاشمر برگزار شد.
مسئول نظارت و بازرسی سپاه امام رضا(ع) در کاشمر گفت: عزت امروز ملت ایران مرهون عمل به آیات قرآن کریم در مکتب امام خمینی(ره) است که با قیام خود، پیامهای قرآنی را وارد عرصه اجتماعی و سیاسی کرد.
مراسم سی و ششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) با حضور مسئولین، مردم ولایت مدار و هیئات مذهبی شهرستان در محل مسجد جامع برگزار شد.
مراسم عزادای شهادت امام باقر (ع) و گرامیداشت سیوششمین سالگرد عروج ملکوتی امام خمینی (ره) و قیام 15خرداد در شهرستان کاشمر برگزار می شود.
امام جمعه کاشمر با اشاره به دیدار استانداران و وزیر کشور با رهبر معظم انقلاب گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری در این دیدار همان خواستههایی بود که مردم دوست داشتند از زبان رهبری بشنوند.