۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
22:06
کد خبر : 8501440
۲۰:۲۴

۱۳۹۳/۱۲/۰۸
امام جمعه دیشموک:

تعلیم بدون تزکیه انسان را به تباهی می‌کشاند

امام جمعه دیشموک گفت: در فرهنگ اسلامی تربیت بر آموزش مقدم است و تعلیم بدون تزکیه انسان را به تباهی می‌کشاند.
حجت‌الاسلام سید‌هدایت محمودی‌اصل ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه ضمن دعوت مردم به تقوای الهی و پرهیز از گناهان اظهار کرد: امانت‌داری از مهمترین ویژگی‌های انسان با تقوا است.

وی در ادامه گفت: رعایت امانت‌داری از ویژگی‌های بارز پیامبران بود و کسی که در نماز خواندن کاهلی کند به خدا و پیغمبر خیانت کرده است.

وی افزود: حکومت‌اسلامی، منابع‌طبیعی، فرزندان، اموال‌ عمومی  همه از نعمت‌های خداوند هستند و یک نوع امانت در دست انسان‌ها هستند که باید در مسیری که خداوند فرموده است به‌کار گرفته شود در غیر این‌صورت خیانت در امانت است.

وی اشاره‌ای به 8 اسفند روز امورتربیتی و تربیت اسلامی کرد و گفت: در فرهنگ اسلامی تربیت بر آموزش مقدم است و تعلیم بدون تزکیه ممکن است انسان را به تباهی بکشاند و آنچه باعث ظلم‌ و جور و خیانت می‌شود آموزش بدون تزکیه است.

خطیب نماز جمعه دیشموک گفت: غربی‌ها به لحاظ علمی پیشرفت‌هایی داشتند ولی تزکیه نفس را مورد توجه قرار ندادند و امروز می‌بینید به‌دلیل توجه صرف به علم و عدم توجه به تزکیه نفس، جز قتل و غارت در جهان توسط این افراد نتیجه‌ای در بر ندارد.

این مسئول خاطرنشان کرد: همین بمب‌هایی که ساخته می‌شود و بر سر انسان‌ها ریخته می‌شود به‌دلیل این است که غربی‌ها فقط به بحث پیشرفت علمی نگاه دارند و روحیه تزکیه نفس را خود پرورش نمی‌دهند.

وی با بیان اینکه در هفته آینده شهادت بی‌بی دو عالم حضرت فاطمه‌الزهرا(س) است از شیفتگان اهل‌بیت(ع) خواست تا در ایام فاطمیه حرمت بانوی بزرگوار اسلام حضرت فاطمه‌(س) را نگه دارند و از هر گونه جشن و شادی در این ایام پرهیز کنند.

حجت‌الاسلام محمودی‌اصل با بیان اینکه در ماه اخیر شاهد افزایش قیمت مرغ و همچنین افزایش 20 درصدی برق بودیم، افزود: مسئولان و دولتمردان به فکر اقشار فقیر و کم‌درآمد جامعه باشند و با کنترل و نظارت دقیق بر بازار بخصوص در آستانه عید از افزایش بی‌رویه‌ قیمت‌ها جلوگیری کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه علماء در جامعه اسلامی در ترویج فرهنگ و مسائل دینی نقش اساسی دارند از خانواده‌ها خواست تا فرزندان خود را جهت فراگیری علوم دینی و مذهبی تشویق کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید