۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
10:25
کد خبر : 8504998
۱۵:۵۲

۱۳۹۳/۱۲/۲۳
حمایت آمریکا از اصلاحات اقتصادی السیسی؛

کری: منافع اقتصادی بین همه مردم مصر تقسیم شود!

وزیر امور خارجه آمریکا در سفر خود به مصر اعلام کرد آمریکا برای بهبود اقتصادی مصر به هر شکلی از این روند اقتصادی مصر حمایت خواهد کرد و تأکید کرد منافع اقتصادی ناشی از این بهبود اقتصادی باید بین همه مردم مصر تقسیم شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از رویترز، وزیر امور خارجه آمریکا طی سفر خود به مصر در شهر ساحلی شرم الشیخ، از اجرای سیاست های اصلاحات اقتصادی عبدالفتاح السیسی،‌رئیس جمهور این کشور، استقبال کرد.

جان کری، در این سفر از شرکت ها برای سرمایه گذاری در مصر دعوت کرد و از سیاست های دولت مصر برای بازگرداندن اعتماد به سرمایه گذاران تقدیر کرد.

وی افزود ایالات متحده از روند کنونی اقتصاد مصر حمایت می کند و ادامه داد ما برای تضمین رشد اقتصادی مداوم مصر، به هر شکلی که می توانیم از این کشور پشتیبانی خواهیم کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا همچنین تأکید کرد منافع ناشی از این روند باید به جای تقسیم شدن بین عده کمی از مردم در بین تمام مردم این کشور تقسیم شود.

اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا در حالی بیان می شود که سهم قابل توجهی از منافع ناشی از بهبود اقتصادی آمریکا در سال های پس از رکود اقتصادی بزرگ در این کشور در بین اقشار بسیار ثروتمند آمریکا تقسیم شده و قشر ضعیف و متوسط این کشور بهره کمی از این رشد اقتصادی برده اند، به طوری که طی ماه های اخیر رئیس کل بانک مرکزی این کشور نیز نسبت به روند کنونی نابرابری درآمدی در این کشور ابراز نگرانی کرده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید